2777
2789
عنوان

من دلم تنگه...

374 بازدید | 27 پست

با دلتنگی که چنبره می زنه رو گلوم و فشار میاره رو سینه ام،اونم صبح به این زودی...چ باید کرد؟!

دلم تنگه برای مهتابی که رها زندگی می کرد

دلم تنگه برای ظاهرم قبل از این اتفاقات

دلم تنگه برای ذوق دویده تو لحظه هام وقتی که مجید بود تو زندگیم 

دلم تنگه برای گرفتن دستاش

دلم تنگه برای چنگ انداختن رو دستاش

دلم تنگه برای بو کردن گردنش 

دلم تنگه برای کشیدن لپاش

دلم تنگه برای نقشه هامون برای مراسممون 

دلم تنگه برای خونه ای که فقط دو بار رفتم دیدمش و کلی توش رویا ساختیم و خندیدیم

دلم تنگه برای همه چیز همه چیز همه چیز

حتی دیر کردناش و بدقولیاش...

من دلم تنگه برای یه دلخوشی کوچیک از ته دل،یه دلخوشی موندگار...

دلم تنگه تنگ 😭💔

طاقتم طاق شده دیگه و چیزی میسوزونه روی سینه ام تا روی گلونو فشار میده و هق هق و اشک مهمون چشام می شه 

مغزم میگه تا کی میخوای زمانو از دست بدی،اونقدر شجاع باش که بری حرفاتو بزنی عشقتو ابراز کنی توفقط یک بار به دنیا میای...شحاع باش 

دلم می گه طاقت دیدنش و اروم موندنو ندارم 

و من درمانده به گذران روزها نگاه می کنم و به این فکر میکنم که من به زندگی برمی گردم؟!من میتونم شوق پیدا کنم باز؟!من می تونم از ته دل خوشحال باشم باز؟!من می تونم زندگیمو بسازم؟!

من دلم پر می کشه فقط برای ده دقیقه حال خوش بی دغدغه...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی اوقات آدم خیلی دلتنگ میشه

فعلا که دوماه و دوازده روزه دلم تنگه

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

اگر که دوست داری صحبت کن تا دلت سبکتر بشه عزیزم

مرسی دوست خوبم 

دلم براش تنگ شده همین 

دارم هق می زنم دل تنگیمو و اونم نیست که نیست...به سرم زده همین الان همهه دل تنگیامو براش بنویسم اما میدونم درست نیس

من از تمام عالم فقط بودنشو میخواستم..همین

من تاپیک هاتو خوندم، عمیقا برای سرنوشت و قصه زندگیت ناراحت شدم، امیدوارم زوتر بتونی خودتو نجات بدی و حال خودتو خوب کنی❤ چون هیچ کس به فکر ما نیست

منم کل زندگیم با دعوای پدر مادرم سر چیزای مسخره و بی خودی گذشته،عیدمون دعوا بوده شادیمون بحث و دعوا بوده تو غصه و ناراحتیمون دعوا بوده و.... ، و خب قطعا همه اینا رو ما تاثیر داره ، منم اینقدر خوشی و محبت ندیدم یا کم دیدم تا یه نفر یه کوچولو بهم محبت میکنه و تحویلم میگیره فکر میکنم خبریه، ولی از اونجایی که میدونم بخاطر همین مسائله خیلی زود وابسته میشم تا حالا نتونستم به کسی اعتماد کنم و دوست پسری نداشتم.ولی خب این اقا چون قصدش جدی بوده و دوست پسر نبوده حق داشتی که این علاقه به وجود بیاد و عاشقش بشی، قطعا بخاطر اینکه تجربه ای نداشتی اشتباهاتی کردی ولی این اشتباهات کوچیک تو دلیل بر مقصر بودنت تو تموم شدن این رابطه نیست، اون ادم فقط میخواسته پیش خودش خودشو راحت کنه، مثلا اگه شما یه همچین رابطه هایی داشته بودی اونطوری شما کوتاه اومدی اون کوتاه میومد؟ قطعا نه. 

اونطوری که ما واسه خودمون یه قضیه رو بزرگ میکنیم و مدت ها واسش ناراحت میشیم هیچ کس نمیشه، الان اونم خودشو اذیت میکنه؟ خودشو ناراحت میکنه؟ به فکرت هست؟ یا با خودخواهی همه کاسه کوزه هارو سر تو شکست و رفت؟ با اینکه اون مقصر بود تو باهاش حرف میزدی میذاشتی بهت نزدیک بشه ، میذاشتی اشتباهش رو جبران کنه ولی یه اشتباه کوچیک از تو سر زد اون رفتارش عوض شد ، سرد شد، حرف نمیزد . فقط واسه اینکه تو احساس گناه بکنی و تو همش بری سمتش، که اینطور هم شد . ادما اونی که نشون میدن نیستن دوستم، جلو روت یه جوری رفتار میکنن در حالی که تو سرشون یه چیز دیگه میگذره، به خودت کمک کن به غیر از خودت هیچکس به فکرت نیست

چقدر ازش خواستی رابطشو تموم کنه و نکرد؟ حالا خطشو به خاطر مسائل کاری عوض نکرد حتی طرف رو بلاک هم نکرد! چون نمیخواست کمکی بکنه ، بعد هم که شما رفتی سراغ همش گفت اثبات کن! خب چیو اثبات کنی! اون باید خودشو به شما اثبات میکردی، شک داشتی درست بود ولی اون کمک نکرد شکت بر طرف بشه بلکه بیشتر بهونه گیری کرد، اون رودرویی یهویی رو گذاشت وایه اینکه تو عمل انجام شده قرار بگیری که راحت تر بهونه بگیره ، درسته که نباید میرفتی ولی خب اون موقع شوک شده بودی اگه قبلش بهت میگفت حتما نمیرفتی ، اون خودش به تموم شدن رابطه کمک کرد نه به موندنش، تو که گفته بودی اثبات و رودرویی بی اون رو نمیخوای.

من تاپیک هاتو خوندم، عمیقا برای سرنوشت و قصه زندگیت ناراحت شدم، امیدوارم زوتر بتونی خودتو نجات بدی و ...

چجوری خوب شیم؟منم اون مشکلو دارم

اما نمیدونم ریشش دعواهای تو خونه بوده یا چی

از وقتی یادمه میخوام دیده بشم جلب توجه کنم

و خب خیلی گند زدم 

چجوری خوب شیم؟منم اون مشکلو دارم اما نمیدونم ریشش دعواهای تو خونه بوده یا چی از وقتی یادمه میخوام ...

خیلی خوبه که این دوستمون میره پیش مشاور ، من چندبار تا حالا تصمیم گرفتم که برم ولی نمیتونم، خب برم چی بگم؟ بچه که بودم تو جمع یه چی میگفتم یا همون موقع بابام دعوام میکرد یا وقتی میرفتیم خونه ، حالا من بچه بی ادبی نبودما ولی سر کوچیک ترین مسئله ها هم دعوام میکرد ،منم یه بچه اروم و ساکت شده بودم ، بزرگ تر که شدم بهتر شدم ، الان تو جمع های خودمونی و دوستانه یه کم حرف میزنم ولی پیش ادمای جدید نه ، اعتماد به نفس و عزت نفس ندارم. من حتی از صحبت کردن با مشاور هم خوشم نمیاد یه جور ترس یا خجالت دارم. شما نرفتی مشاوره؟ فکر میکنم با مشاوره رفتن بهتر میشیم، اما یه مشاور خوب و باسواد.

خیلی خوبه که این دوستمون میره پیش مشاور ، من چندبار تا حالا تصمیم گرفتم که برم ولی نمیتونم، خب برم چ ...

حرفهایی ک زدین خیلی شبیه شرایط منم هست

فکر نکنم طرفای من مشاور خوب باشه

حرفهایی ک زدین خیلی شبیه شرایط منم هست فکر نکنم طرفای من مشاور خوب باشه

شهرتون کوچیکه؟ بگرد از شهرای دیگه اونایی که تلفنی هم مشاوره میدن رو پیدا کن و تلفنی صحبت کن، ولی میگن مشاوره حضوری خیلی بهتره.