2777
2789
عنوان

من دلم تنگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اگه وسط حرفام چیزی گفتم و ناخواسته ناراحتت کردم ببخش

نه خواهش میکنم 

ممنون وقت گذاشتی دوست خوبم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

تا حالا به این فکر کردی که بری دعایی که واستون خوندن رو باطل کنی؟ 

بهم گفتن باید باطل بشه اما پیگیری نکردم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

امروز داشتم این آهنگ معین رو گوش می دادم و فقط شما جلوی چشمم بودی؛ عمیقاً دعا کردم برای آرامش و حالِ دلت...

پس از آن غروب رفتن اولین طلوع من باش
من رسیدم رو به آخر تو بیا شروع من باش
شبو از قصه جدا کن چکه کن رو باور من
خط بکش رو جای پای گریه های آخر من

اسمتو ببخش به لبهام بی تو خالیه نفسهام
قد بکش تو باور من زیر سایه بون دستام
خواب سبز رازقی باش عاشق هميشگي باش
خسته ام از تلخی شب تو طلوع زندگی باش

من پر از حرف سکوتم خالیم رو به سقوطم
بی تو و آبی عشقت تشنه ام کویر لوتم
نمیخوام آشفته باشم آرزوی خفته باشم
تو نذار آخر قصه حرفمو نگفته باشم

امروز داشتم این آهنگ معین رو گوش می دادم و فقط شما جلوی چشمم بودی؛ عمیقاً دعا کردم  برای آرامش ...

و من دو ماهه فرار می کنم از اون وویسی که مجید بهم داد با صدای خودش..روزی که برای صبح بخیر این قطعه رو برام خوند...و من دوماهه دارم از گوش دادنش فرار میکنم...و حالا جراتش رو پیدا کردم با این پیام..شاید وسوسه شدم...

ای تو بهانه واسه موندن ای نهایت رسیدن
ای تو خود لحظه بودن تا طلوع صبح خورشید و دمیدن
ای همه خوبی همه پاکی تو کلام آخر من
ای تو پر از وسوسه عشق تو شدی تمامی زندگی من
اسم تو هر چی که میگم همه تکرار تو حرفهای دل من
چشم تو هر جا که میرم جاری تو چشمهای منتظر من
ای تو خود لحظه بودن تو طلوع صبح خورشید رو دمیدن

تو رو اون لحظه که دیدم به بهانه هام رسیدم
از تو تصویری کشیدم که اون و هیچ جا ندیدم
تو رو از نگات شناختم قصه از عشق تو ساختم
تو رو از خودت گرفتم با تو یک خاطره ساختم
ای تو خود لحظه بودن تو طلوع صبح خورشید رو دمیدن
ای همه خوبی همه پاکی تو کلام آخر من
ای تو پر از وسوسه عشق تو شدی تمامی زندگی من

و من یادمه که شبش وقتی دیدمش بهونه اوردم که گوشی من رو باید به بلوتوث ماشین وصل کنی،و صداش تو ماشین پخش شد..من دستامو قفل کردم تو دستاش سرمو گذاشتم رو گردنش اینو با هم خوندیم..و نمی دومم اون چرا غمگین بود...و لپشو بوسیدم و عمیق خندیدم که وسط خوندنش میکفت برای توعه عشقم♥ 

و حالا اون کجاست؟و حالا من کجام؟

امروز داشتم این آهنگ معین رو گوش می دادم و فقط شما جلوی چشمم بودی؛ عمیقاً دعا کردم  برای آرامش ...

دوستانی دارم بهتر از اب روان❤❤❤

و من دو ماهه فرار می کنم از اون وویسی که مجید بهم داد با صدای خودش..روزی که برای صبح بخیر این قطعه ر ...

ای جاااانم برای این احساس پاکت...از خدا می خوام هر چی که توی آینده برات بهترین و خیرترینه، اون اتفاق بیفته؛

`یکی کنارت باشه که بفهمه کیو داره` 

آرزوم حالِ خوبته⁦❤️⁩

ای جاااانم برای این احساس پاکت...از خدا می خوام هر چی که توی آینده برات بهترین و خیرترینه، اون اتفاق ...

مرسی فدای تو عزیزم

دعام کن..