2789
عنوان

واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 42 پست
نه دیگه  فکر نمیکنم  فقط خیلی به خودت برس ویتامینات هردارویی دادن هر توصیه پزشکی و ...رو ...

ان شاالله ممنونم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
دیگه نباید بزنیا  رفت تا دوسه ماه بعد

اره نه ودیگه نمیزنم....

کلا از هر کی یا هر چی گرفتم مریضیه سختیه 

مراقب خودتون باشید

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره واقعا اخه میترسم برم دز دوم بزنم البته میدونم علمی نیست حرفم. ولی میدونم کمی واکسن سیستم ایمنی ...

سیستم ایمنی رو پایین نمیاره 

سیستم ایمنی شروع به ایجاد حافظه و یادگیری درباره  ریخت و قیافه ی ویروس میکنه که از طریق مشاهده ی  ویروس کشته شده اتفاق میفته 

انجام این فرایند علایم خفیفی ، که نشون دهنده ی شروع چنین اتفاقی که نهایتا منجر به تولید آنتی بادی در بدن میشه ، رو هم به صورت بالینی نشون میده 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
اره نه ودیگه نمیزنم.... کلا از هر کی یا هر چی گرفتم مریضیه سختیه  مراقب خودتون باشید

منم گرفتم البته 

من واکسن زده بودم خفیف گرفتم حدود سه چهار روز بیشتر طول نکشید 

منم گرفتم البته   من واکسن زده بودم خفیف گرفتم حدود سه چهار روز بیشتر طول نکشید

هر دودز؟زده بودین؟

چ واکسنی؟؟

ولی چشم حتما  امیدوارم همین تاپیک شما حداقل یه نشونه باشه واسه اونایی که رعایت نمیکنن  ش ...

اره باور کنید نه بازار نه دورهمی نه خونه مامانم نه خونه مادرشوهرم.

نه خرید میوه .

نه پاساژی هیچی هیچ جا همش تو خوته بودم فقط ی موقع میرفتیم سر مزار با ماشین دور میزدیم🥺

سینو فارم  هردو رو بله زده بودم  حدودا دوماه و نیم بعد از دوز دوم گرفتم

پس به موقع واگکسن زدید مثل شوهر من به موقع بود که به موقع به دادش رسید .ان شاالله همیشه سلامت باشید

خیلی بیماری عجیبی هست 

همین که پیرو جوون نمیشناسه 

روهر کسی یه مدله

واقعا قابل پیش بینی نیست 

وحشتناکه 

امیدوارم هرچه زودتر شرش از سر تمام مردم جهان کم بشه به امید الهی 

خیلی بیماری عجیبی هست  همین که پیرو جوون نمیشناسه  روهر کسی یه مدله  .اقعا قابل پی ...

واقعا ان شاالله

اره واقعا اخه میترسم برم دز دوم بزنم البته میدونم علمی نیست حرفم. ولی میدونم کمی واکسن سیستم ایمنی ...

اصلا  واکسن برکت ویروس زنده نیست که  بگی از اون کرونا گرفتی 

احتمالا از همسرت گرفتی ،همسرت دیرتر علائمش شروع شده 

دوز دوم واکسنتم باید بذاری بعدا بزنی 

اصلا  واکسن برکت ویروس زنده نیست که  بگی از اون کرونا گرفتی  احتمالا از همسرت گرفتی ...

اره احتمالا