2777
2789
عنوان

واکسن

386 بازدید | 42 پست

بچه ها من قبل از اینکه برم واکسن بزنم ..حدود ی ماه پیش با خواهرم بودم خواهرم فرداش تست کروناش مثبت شد و من از او نگرفتم.حتی تو حلقش بودم.

بعد یک ماه من رفتم دز اول واکسن برکت زدم.۱۰ روز بعد کرونا رو گرفتم 

باور کنید راست میگم.تو اون مدت از زدن واکسن تا کرونا گرفتنم هیچ جا نرفتم همش خونه بودم..

حتی بگم ناقل هم کسی بوده اصلا شوهرم هم بعد ی هفته از من گرفت با هیچ کس در ارتباط نبودیم.چطوری من کرونا گرفنم؟واکسن بددنمو ضعیف کرد؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
واکسن به هیچ عنوان انتقال دهنده ی ویروس نیست ! 

اخه من تو حلق خواهرم بودم از او نگرفتم حتی مامان و بابام کرونا رفتن باز من اونجا بودم نگرفتم چطوری من هیچ جا نرفتم گرفتم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من تو حلق خواهرم بودم از او نگرفتم حتی مامان و بابام کرونا رفتن باز من اونجا بودم نگرفتم چطوری م ...

حتما شوهرت ناقل بوده بهت داده 

اصلا چیزی که دارم میگم علمی هست 

کرونا از طریق واکسن منتقل نمیشه !

سرایت کرونا دیگه معلوم نیست چه جوریه خواهرم گرفته شوهر و بچه هاش نگرفتن. اون یکی شوهر خواهرم گرفته خواهرم و دخترش نگرفتن جالب اینه کل خونوادم همه با هم بودن شکر کسی نگرفته اونم بعد از ده روز که گرفتن فهمیدن

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
یعنی یک ماه جایی نرفتی کسی رو ندیدی یا احتمال ورود الودگی به منزل از طرق مختلف به هیچ وجه نبوده ؟

از زدن واکسنم تا ۱۰ روز بعد ک گرفتم نه هیچ جا .

ی ماه قبل نه همش خونه بودم

اخه من تو حلق خواهرم بودم از او نگرفتم حتی مامان و بابام کرونا رفتن باز من اونجا بودم نگرفتم چطوری م ...

بعد شما یک ماه کامل خودتو تو خونه قرنطینه کردی؟ یعنی تا بازار هم نرفتی؟ یا خرید بیرون جایی 😐

حتما شوهرت ناقل بوده بهت داده  اصلا چیزی که دارم میگم علمی هست  کرونا از طریق واکسن منتق ...

اخه شوهرم از من گرفت ببین گفت چرا من نمیگیرم واکسن استرا رو زده بود هر دو دز ببخشید اومد منو بوسید گفت منم میخوام بگیرم هر چی بهش گبتم قبول نکرد...همون روز گرفت🤦‍♀️😄🤭

از زدن واکسنم تا ۱۰ روز بعد ک گرفتم نه هیچ جا . ی ماه قبل نه همش خونه بودم

خب خونه بودی ولی احتمال ورود ویروس از طرق مختلف منتفی نیست 

من خیلیا رو میشناسم اینطوری شدن 

حالا نه اینکه واکسن بزنن بعدش بگیرن 

اینکه قرنطینه ی کامل بودن ولی گرفتن 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!

شایدم کرونا گرفته بودید اون موقع علامت نداشتی چون کرونا ی غیردلتا دوتاچهارهفته بعددچارعلائم میشی

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد