2789
عنوان

واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 42 پست
همون روزی که رفتی واکسن زدی حتما همونجا کسی ناقل بوده و بهت داده و گرفتی 

شاید ۳ تا ماسک زده بودم کسی نبود اخه من تو مرکز بهداشتی رفتم ک مخصوص کادر درمانه هیچ کس نبود جز کسی ک واکسن میزد اصلا موندم من از کی گرفتم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اخه شوهرم از من گرفت ببین گفت چرا من نمیگیرم واکسن استرا رو زده بود هر دو دز ببخشید اومد منو بوسید گ ...

از کجا معلوم شوهرت ناقل نبوده و بدنش قوی تر بوده و علائم کرونا دیرتر روش مشخص شده تا شما ؟ 

من خواهرشوهرم شوهرش ناقل بود هیچی ش نشد

ولی خودش گرفت علائم نشون داد

بعدش  شوهرش مریض شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شایدم کرونا گرفته بودید اون موقع علامت نداشتی چون کرونا ی غیردلتا دوتاچهارهفته بعددچارعلائم میشی

ی علامتی هم ندادم حتی.

نمیدونم شاید 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خب خونه بودی ولی احتمال ورود ویروس از طرق مختلف منتفی نیست  من خیلیا رو میشناسم اینطوری شدن&nb ...

اره شاید من حتی خرید خونه هم نمیرفتم به شوهرم میگفتم من میترسم بیام بیرون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الان که خوبی انشالله؟

والا الان که کرونا دلتا واقعا مدل وووهان فرق داره من ۲۰ روز گذشته هنوز سردرد .ابریزش بینی...وعلائم دارم

ماتوی یه جمع خانوادگی بودیم که یه نفرعلامت داشت بعدمن وجاریم گرفتیم ولی بقیه نگرفتندجالبش اینه من وجاریمدفقط ماسک زده بودیم 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
والا الان که کرونا دلتا واقعا مدل وووهان فرق داره من ۲۰ روز گذشته هنوز سردرد .ابریزش بینی...وعلائم د ...

پیک بیماری  رو رد کردی پس خداروشکر 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
بعد شما یک ماه کامل خودتو تو خونه قرنطینه کردی؟ یعنی تا بازار هم نرفتی؟ یا خرید بیرون جایی 😐

نه بخدا هیچ جا نرفتم همش خونه بودم

ماتوی یه جمع خانوادگی بودیم که یه نفرعلامت داشت بعدمن وجاریم گرفتیم ولی بقیه نگرفتندجالبش اینه من وج ...

من همون جمع هم نرفتم که بگم از جمع گرفتم

پیک بیماری  رو رد کردی پس خداروشکر

واقعا میترسم ...ممکنه خطرنا ک باشه هنوز؟

زیاد فکرشو نکن که از کجا گرفتی  همین که رد شده بگو خدا هزاربار شکر

اره واقعا اخه میترسم برم دز دوم بزنم البته میدونم علمی نیست حرفم.

ولی میدونم کمی واکسن سیستم ایمنی رو میاره پایین

واقعا میترسم ...ممکنه خطرنا ک باشه هنوز؟

نه دیگه 

فکر نمیکنم 

فقط خیلی به خودت برس ویتامینات هردارویی دادن هر توصیه پزشکی و ...روادامه بده و تحت نظر باش 

به امید خدا تمومه 

اره واقعا اخه میترسم برم دز دوم بزنم البته میدونم علمی نیست حرفم. ولی میدونم کمی واکسن سیستم ایمنی ...

دیگه نباید بزنیا 

رفت تا دوسه ماه بعد