راست میگی خیلی ها اسم کاربریشون مرده....خصوصا آقا ماشالله ...من هردفعه چک میکنم یه وقت مرد نباشه😅😅 ...
چع فرقی میکنه کاربر اقا خانوم وقتی بحث عادیه و به دور از جنسیت
البت نی نی یارا هم نظرشون محترم
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا به دادتون برسه 😂👌💔 ما پسرا فقط میزنیم نمیفهمیم 😂✌
دعوا دخترا اینجوری که طرف موهاش بلندع موهای خودت کوتا دست میندازی گیساشو میگیری 🤭ول نمیکنی😁 اونم چون موهات کوتاه هیچ کاری نمیتونه بکنه 🤣🤣🤣✌️
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
الله اکبر از این همه شعور الله اکبر از این همه درک😅😅💕💕
🤭🥰
خیلی از اسم کاربری های زن هم مرد هستن اینم در نظر بگیر 😅✌💔
ای باریکلااا