2777
2789
عاشقم شدی؟😂

این همه ادم چرا به من گف؟؟؟؟ 🤣

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ...جنتلمرد اسم زنه😅💔 شوخی میکنم عاشق خنده ناراحت نشی عزیز؟💕💕💕

😑😑راستشو بگم به امضاشون نگاه کردم دیدم ننوشته کاربر اقا 

گفتم حتما زنه

همونطور که اقا ماشالاه   جانی دپ و بقیه زن هستن

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

لعنت 😂😂 فعلا هرکی قمه نداره باخته 😂💔

🤣🤣

مو گوتاها سه هیچ جلون✌️

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
 😂😂خودمم نمیدونم

♥️🥰

جا شمعی؟😅 کی بود؟

😂اره جاشمعی

یه جریانی داشت🙃

کی؟ یه دوست قدیمی 

عااا یه دوست بی معرفت

یکم نارفیق بود

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

😑😑راستشو بگم به امضاشون نگاه کردم دیدم ننوشته کاربر اقا  گفتم حتما زنه همونطور که اقا ماشال ...

راست میگی خیلی ها اسم کاربریشون مرده....خصوصا آقا ماشالله ...من هردفعه چک میکنم یه وقت مرد نباشه😅😅😅البته بازم فرقی نداره برام😅سختته با مرد چت کنی یا از تعلیقی میترسی؟

بابا یکتایی آخه حسم می گه خوده فاطیه ... وقتی باهاش حرف می زنم  همون حسی رو دارم که به فاطی دا ...

😂چی بگم والا