راست میگی خیلی ها اسم کاربریشون مرده....خصوصا آقا ماشالله ...من هردفعه چک میکنم یه وقت مرد نباشه😅😅 ...
چع فرقی میکنه کاربر اقا خانوم وقتی بحث عادیه و به دور از جنسیت
البت نی نی یارا هم نظرشون محترم
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
خدا به دادتون برسه 😂👌💔 ما پسرا فقط میزنیم نمیفهمیم 😂✌
دعوا دخترا اینجوری که طرف موهاش بلندع موهای خودت کوتا دست میندازی گیساشو میگیری 🤭ول نمیکنی😁 اونم چون موهات کوتاه هیچ کاری نمیتونه بکنه 🤣🤣🤣✌️
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
الله اکبر از این همه شعور الله اکبر از این همه درک😅😅💕💕
🤭🥰
خیلی از اسم کاربری های زن هم مرد هستن اینم در نظر بگیر 😅✌💔
ای باریکلااا