راست میگی خیلی ها اسم کاربریشون مرده....خصوصا آقا ماشالله ...من هردفعه چک میکنم یه وقت مرد نباشه😅😅 ...
چع فرقی میکنه کاربر اقا خانوم وقتی بحث عادیه و به دور از جنسیت
البت نی نی یارا هم نظرشون محترم
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدا به دادتون برسه 😂👌💔 ما پسرا فقط میزنیم نمیفهمیم 😂✌
دعوا دخترا اینجوری که طرف موهاش بلندع موهای خودت کوتا دست میندازی گیساشو میگیری 🤭ول نمیکنی😁 اونم چون موهات کوتاه هیچ کاری نمیتونه بکنه 🤣🤣🤣✌️
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
الله اکبر از این همه شعور الله اکبر از این همه درک😅😅💕💕
🤭🥰
خیلی از اسم کاربری های زن هم مرد هستن اینم در نظر بگیر 😅✌💔
ای باریکلااا