2777
2789

پودرشیرین بیان شماچ ربطی به خوشگلی وزیبایی داشت؟!یاداشت من متوجه نشدم😶

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن برا پوست خیلی خوبه

چطوری استفاده کرد

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

میگن برا پوست خیلی خوبه

اهان اره فکنم ، آخه من دیدم طرف میگه من حاملم و اینا چی بخورم بچم خوشگل بشه 

فک کردم همونو میگین😂

آلوورا برای پوست خیلی خوبه و این که ماسک خاک رس عالیه 

من توش آبلیمو یا سرکه سیب و گلابی اضافه میکنم ، اصن دیشب زدم پوستم سفید تر شده بود و صاف

اهان اره فکنم ، آخه من دیدم طرف میگه من حاملم و اینا چی بخورم بچم خوشگل بشه  فک کردم همونو میگ ...

نه  عزیزم ربطی بع حاملگی نداره برا خود طرف

چجوری این ماسک هارو استفاده کردی؟؟؟؟

حالا بگین فرق میکنه یا نع.

نه  عزیزم ربطی بع حاملگی نداره برا خود طرف چجوری این ماسک هارو استفاده کردی؟؟؟؟ حالا ...

اره آخه خیلیارو دیدم که یهو می‌گفت چی بخورم بچم خوشگل بشه فک کردم شما همونو میگین😂

من یه تقریبا دو قاشق غذاخوری ماسک خاک رس و ریختم ( و اینم بگم که پودره) و یک قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو ریختم ( میتونین بجای آبلیمو سرکه سیب بریزین ) در حدی بشه که مواد باهم خوب ترکیب بشن و تقریبا شل ، باید از عطاری ها بگیرین ، و اینکه بستگی به نوع پوستتونم داره ، من خودم برای پوست چرب و معمولیشو گرفتم ، اگرم که پوستتون خشکه باید برای پوست خشک بگیرین ، رفتین بگیرین باید بپرسین از عطاری 

و اینکه این دستوریم دارم فقط همین یه دستور برای درست کردن ماسک نیست کلی دستورای دیگه هم داره بزنین تو گوگل دستور های ماسک خاک رس براتون بازم میاره 

امیدوارم این توضیحاتم براتون مفید بوده باشه 🙏❤️

همرا با گلاب قاطی کنی بزنی به پوستت میگن به مدت یه هفته سفید سفید میشی

دیگه حساب کن رفتم عطاری بخرم 

برای لامصبه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

توروخدا رفتی عطاری بپرس اینا از هم فرق میکنن یا نه؟

چشم شنبه میرم البته نمی‌دونم چطور خبرت بدم