2821
2789
عنوان

مادر شوهر

198 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من مادر شوهرم هر وقت میاد خونمون ی سر تو اشپزخونس و تو کارام دخالت میکنه مثلا غذا گذاشتم میاد نمک میزنه یا گازو کمو زیاد میکنه. از وسایل تو کابینتا برمیداره و جاشونو عوض میکنه. خبلی راحت در یخچالو باز میکنه انگار یخچال خونه خودشه. و اینکه ادم نامرتبیه وقتی رفتش مجبورم ی روز کامل وقت بزارم تو اشپزخونه و یخچال و کابینتارو دستمال بکشم و مرتب کنم.خونه ما ی شهر دیگس و هر وقت بیاد 3  4 روزی میمونه. بنظرتون من حساسم و این ی مثل عادیه یا اینکه واسه همه انقد رو مخیه. من خودم میرم خونشون بدون اجازه دس ب چیزی نمیزنم ولی مادر شوهرم اصلا رعایت نمیکنه نمیدونم چیکار کنم😢

توام رفتی خونشون وسایلشو جا به جا کن

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.تا حالا یه سوزن تو تخت خوابت گم کردی؟شک همونقدر آدمو آزار میده.

راحته خونه خودش میدونه

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ده سال همچین مادرشوهری و تحمل کردم 

تازه شوهرم می گفت مگه چیه کمکت می کنه 

اصلا من شاید دوست نداشته باشم کابینت من و ببینه

دختراش هم زنگ می زد میومدن 

اونا هم راحت بودن 

تا تو کمد لباسام و کار داشتن 

شوهر خواهر شوهرم از راه میومد ژیلت می خواست می پرید  تو حموم 

جاریم  هم میآوردن می گفتن راحت باش 

همین آدم ها من  ودده سال حتی دعوت خشک و خالی هم نکردن 

دو ساله ندیدمشون  راحت 😎😎😎

خیلی حساسی

مادر شوهر و خواهر شوهر منم میان، کلی کمکم میکنن و کارامو میکنن، درسته بدون اجازه کاری نمیکنه مادرشوهرم، اما امکان داره تو کارا خیلی چیزا جا به جا بشه که فرداش خودم مرتب میکنم. بیان خونه ت و بشینن دست به سیاه و سفید نزنن خوبه؟؟؟

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
خونه پسرش حق نداره چیزی از تو یخچال برداره؟؟  بد نباش

بخدا من بد نیستم ولی وقتای ک میاد خونم انقد نامرتب میشه خونم ک اعصابم خورد میشه. یعنی یخچالم ک همیشه مرتبه انگاری بمب زده. 

فقط به همین دلیل که اگه برم یه شهر دیگه، اقوام قراره بیان و یه هفته بمونن خونه م 

همینجا موندم

مصیبتیه ها، بیان چندروز بمونن جیک و پیک خونه تو بدونن

خدا بهت صبر بده اسی

بخدا من بد نیستم ولی وقتای ک میاد خونم انقد نامرتب میشه خونم ک اعصابم خورد میشه. یعنی یخچالم ک همیشه ...

دو سه روزه دیگه ،،بعدش چند وقت خودتی و خودت

تحمل کن،، پدر مادر تو خونه بچه هامون راحت نباشن کجا راحت باشم آخه

خیلی حساسی مادر شوهر و خواهر شوهر منم میان، کلی کمکم میکنن و کارامو میکنن، درسته بدون اجازه کاری نم ...

بخدا من همیشه سعی کردم خیلی احترام بزارم و چیزی نگفتم تا حالا. ولی این شلخته شدن خیلی رو مخه. بخدا نمیخام از خودم تعریف کنم ولی تو مرتب بودن و خونه داری ازش بهترم. ولی همش بهم تذکر میده فلان کار کن. مثلا میگه غذا هنوز نپخته بزار بپزه.. دارم سبزی میشورم میگه زیاد نشور خراب میشه..و خیلی چیزای دیگه 

من لج م میگیره از آدمای زیادی مرتب مثل شما که به نظرشون کار بقیه کثیف کاریه و همه نا مرتب ن.

شوهرم از اینجور آدماس واااااقعا هر لحظه دلم و می‌شکنه.

میگه مادرت میاد دست به هیچی نزنه.

بیچاره مامانم.

میخواد کمک کنه یه جوری رفتار می‌کنه بنده خدا میگه آها کار منو قبول نداری برم بشینم پس

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز