2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست
بخدا من همیشه سعی کردم خیلی احترام بزارم و چیزی نگفتم تا حالا. ولی این شلخته شدن خیلی رو مخه. بخدا ن ...

خب تمیزی که تمیزی.

حالا چهار روز میاد تمیز نباش.

دنیا به آخر نمی‌رسه که.

اون که نمیخواد از قصد کثیف باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من لج م میگیره از آدمای زیادی مرتب مثل شما که به نظرشون کار بقیه کثیف کاریه و همه نا مرتب ن. شوه ...

خخخخخ درک میکنم شوهرتو. بخدا ما هم دست خودمون نیست من پیش شوهرم اصلا جیزی نمیگم ولی تو دلم حرص میخورم. من خودم اینطوریم خونه هر کی برم بدون اجازه دس ب چیزی نمیزنم و همیشه رعایت میکنم

چقدر سخت میگیری 

من کلا ادم ریلکسیم تاحالا چند بار خواهرشوهرام مادرشوهرم خودشون اومدن خونمو تمیز کردن نخصوصا وقتی حامله بودم ابحیم میگفت احازه نده اما چی میشه مگه اونام خانوادمم

یه صلوات برای برآورده شدن حاجاتم مهمونم میکنی؟🥺❤
ببخشید البته  من خودم از اون آدم های یه مقدار شلخته ام و اننننقدر دلم و شکوندن آدم های تمیز ...

خب عزیزم هر کس ی جوریه. شما تو خونه خودت هر طور میخای باش ولی خونه ی شخص دیگه ک میری باید طبق قانون اون خونه رفتار کنی

من مادر شوهرم پشتی ها رو حل میده اینور اونور میکنه.. جای سطل آشغال رو عوض میکنه دکوری ها رو میچینه کنار هم میزاره یه گوشه. طرف میشوره چرب چرب میزاره روی سینک نمیزاره بالا. بازم بگم 😂

خب عزیزم هر کس ی جوریه. شما تو خونه خودت هر طور میخای باش ولی خونه ی شخص دیگه ک میری باید طبق قانون ...

خب مادرشوهر و مادر زن، به نظرم خونه خودشونه.

جاری و خواهر شوهر نه، ولی خدایی مادر شوهر خونه ی بچه ش مثل خونه خودشه