سلام خانوما. من از یکی خوشم میاد دوسته معمولی هستیم بعضی وقتا باهم بیرون میشیم بعد این اقا چن شب پیش گفت میخام دستتو بگیرم و فلان الانم میگه میخام ببوسمت 😐قصدش چیه واقعا. چه برخوردی داشته باشم باهاش
من بودم میگفتم بهم برخورد رفتارت و ترجیح میدم دوستی ادامه نداشته باشه
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
عزیزم با این کاراش بپا ازت سواستفاده نکنه مخصوصا که تو الان جدا شدی و .....
بخاطر همین دیشب دلم گرفت واقعا من ازش انتظار نداشتم فک نمیکردم قصدش سو استفاده باشه ضربه ی روحیم داره بیشتر میشه چون بعد جداییم همین اقا کاری کرد ارامش داشته باشم الان ب کل ارامشم ریخته بهم
بخدا بدتر دل ادم میگیره با این حرفا میخان ادمو قسم هم بدن. الان میگه تو کی وقت کردی کراش بزنی کی طلاق گرفتی کی کراش زدی . . بقول یکی دیگه گ اینو گفت. تو شرایط یکی دیگه نیستن بجاش قضاوت میکنن من ۱۸ سالمه خیلی احساسیم از شوهرمم جداشدم مقصر خود من نبودم به تایپیک دیگه میزنم و همشو میگم. جداشدم چون روح و جسمم کنارش اسیب دید این اقا هم اگ بعد طلاق زود وارد زندگیم شد بخاطر این بود ک واقعا نیاز داشتم با یکی درددل کنم