2777
2789
عنوان

قصدش چیههه

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 63 پست
خوب چی بهش بگم. چیکار کنم خودم موندم

من بودم میگفتم بهم برخورد رفتارت و ترجیح میدم دوستی ادامه نداشته باشه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که نوشتی شوهر داری

کرک و پرم ریخت😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم با این کاراش بپا ازت سواستفاده نکنه مخصوصا که تو الان جدا شدی و .....

بخاطر همین دیشب دلم گرفت واقعا من ازش انتظار نداشتم فک نمیکردم قصدش سو استفاده باشه ضربه ی روحیم داره بیشتر میشه چون بعد جداییم همین اقا کاری کرد ارامش داشته باشم الان ب کل ارامشم ریخته بهم

بذار ببینم تاریخ تاپیکی که در مورد شوهرت زدی کی هست ؟  شاید هم کاربر مرد باشی

دقیقا

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
بخاطر همین دیشب دلم گرفت واقعا من ازش انتظار نداشتم فک نمیکردم قصدش سو استفاده باشه ضربه ی روحیم دار ...

نظر شخصیم اینه که ازش فاصله بگیر

اگه واقعا شمارو بخواد این کارا معنی نمیده

هوسه بنظرم

حالا خود دانی گلی

همش همین سیزده شهریور تاپیک زدی شوهر داری و شوهرت سرده بعد الان ازت میپرسم توکه شوهر داری مبگی خیلی ...

من تو تیر ماه گفتم اینو. تایپیک های دیگم داره همینیه ک دوست معمولی هستم باهاش 

13 تیر 

بخدا بدتر دل ادم میگیره با این حرفا میخان ادمو قسم هم بدن. الان میگه تو کی وقت کردی کراش بزنی کی طلاق گرفتی کی کراش زدی  . . بقول یکی دیگه گ اینو گفت. تو شرایط یکی دیگه نیستن بجاش قضاوت میکنن من ۱۸ سالمه خیلی احساسیم از شوهرمم جداشدم مقصر خود من نبودم به تایپیک دیگه میزنم و همشو میگم. جداشدم چون روح و جسمم کنارش اسیب دید این اقا هم اگ بعد طلاق زود وارد زندگیم شد بخاطر این بود ک واقعا نیاز داشتم با یکی درددل کنم