2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واسه هر نماز یه دست لباس عوض میکنم واثعا اذیت میشم همش حس میکنم  بچه هامو دستویی بردنی پاشی ...

منم شلوارمو عوض میکنم موقع نماز سرویس بهداشتی ام میرم حتما باید پاهامو بشورم 

منم شلوارمو عوض میکنم موقع نماز سرویس بهداشتی ام میرم حتما باید پاهامو بشورم  

گلم وسواس افکار شیطانی هستش منم اونطوری بودم با خدا دوست باشین و بهش توکل کنین در طولش قرآن بخونین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
گلم وسواس افکار شیطانی هستش منم اونطوری بودم با خدا دوست باشین و بهش توکل کنین در طپلش قرآن بخونین

خیلی سختمه خدا خودش کمکم کن مثلا یه کاری انجام میدم اونم نه از قصد بعد هی خودخوری میکنم نکنه گناه کردم نکنه خدا منو نبخشه انقد فکر میکنم تا دیونه میشم

خیلی سختمه خدا خودش کمکم کن مثلا یه کاری انجام میدم اونم نه از قصد بعد هی خودخوری میکنم نکنه گناه کر ...

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم همه افکار  رو ول کنین و بسپارین به خدا

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
شما خوب شدی؟ و اینکه چجوری

بله گلم خدا رو شکر 

با خدا حرف میزدم وقتی این افکار تو ذهنم میومد به خودش می‌سپردم میگفتم اگر هم به نظر خودم نجسم ببخشه منو نیاز به کار دیگه ای نیس بیشتر با خدا وقت گذروندم در طولش قرآن خوندم