2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حال عمومی خوب باشه و پراکنده نباشه و اینکه درحال پیشرفت نباشع دارویی زیادی نمیدن و چک کردن اکسیژ ...

گفتن اکسیژن تو خونه استفاده کنه بخاطر تنگی نفس آزیترومایسین و ناپروکسن هم دادن اکسیژن خونش ۸۹ بود

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
یا خدا چ روزای سختی داشتی😪😪😪😪 خداروشکرر ک گذشت

آره واقعا.ولی همه که اونجا بودن فقط غصه میخوردن چرا روز اول نرفتن پیش متخصص.بخدا این دکترا عمومی ها هیچی حالشون نیست

آب لیمو عسل و نمک دریا همراه با آب ولرم 

روزی چند وعده 

کندر تو آب جوش بزار حل ک شد بده بخوره تلخه ولی باید بخوره 

پنج درصد ک اصلا چیزی نیس نگران نباش 

آب هویج هم عالیه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اگه حال عمومی خوب باشه و پراکنده نباشه و اینکه درحال پیشرفت نباشع دارویی زیادی نمیدن و چک کردن اکسیژ ...

من تازه یک ساعت تنگی نفس و سرفه ام شروع شده یعنی درگیر شده ریه ام؟ 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تا الان ۳بار فرستادمش دکتر طفلی🤣 انقد ک استرس دارممم

محیط های مطب های دکترها آلوده است 

یه متخصص فقط می‌رفت 

اصلا عمومی نرید 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی