2777
2789
دوست داشتم دوسال دیگه اقدام کنم برای دومی نه الان

ان شاء الله هرچی خیره پیش بیاد برا منم دعا کن یکساله منتظرم 😢😢 پیام بالا هم درباره شرایطم گفتم اگه چیزی میدونی کمکم کن

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پسرم دوسالشه

اهاااان پس یکم سخته برات...

ولی سعی کن قبول کنی زود وباهاش کنار بیای

زنداداش من بچه پسر دومشو ناخواسته باردارشد در حالیکه اولی یه سالشم نشده بود

انقدر گریه کرد وحتی زد تو شکمش الان دومی هم لکنت داره هم خیلی زود عصبی میشه درساش هم ضعیفتره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

ان شاء الله هرچی خیره پیش بیاد برا منم دعا کن یکساله منتظرم 😢😢 پیام بالا هم درباره شرایطم گفتم اگه ...

پیامت رو خوندم من فکرمیکنم منفی باشه جواب آزمایشت به حق امام حسین انشاالله ماه بعد مثبت بشه جواب آزمایشت.دعای من گیراست ☺

پیامت رو خوندم من فکرمیکنم منفی باشه جواب آزمایشت به حق امام حسین انشاالله ماه بعد مثبت بشه جواب آزم ...

اره میدونم منفیه میگم یعنی ممکنه اگه یکی دو هفته دیگه بگذره بیاد بالا؟ 

مرسی فداتشم ان شاء الله جواب بگیرم

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨