2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مبارکه برای من سر دخترم 50 بود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

سلام خانوما میگم من تنبلی تخمدان دارم طبق یه اپ روزایی که زده بود اقدام کردم ولی نمیدونم تخمک‌گذاری کی بوده. من دوفاستون میخورم که پری تنظیم باشه همیشههههه الان یکساله 4 روز بعد قطع قرص پریود میشم 10 شهریور تموم شد قرص و باید 14 میشدم اما نشدم ولی خیلی درد پری داشتم که گفتم الان میشم. 16 صبح یعنی دیروز صبح آزمایش دادم و بتا 1.2 و منفی بود ممکنه لقاح دیر صورت گرفته باشه و اگه صبر کنم بره بالا و باردار باشم؟؟ از 14 تا الان گاهی دل درد میگیرم و سینه درد و کمر درد میتونم امیدوار باشم؟ 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

عزیزم مثبته مبارکهههه 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
بعدچندروز تاخیر؟

یکی دو روز...

دکتر داروخونه کفت این میره بالا تا 1000و اینا میرسه 

دخترم الان پنج سالشه...

این ماه برای دومی اقدام کرد

علائمت چی بود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

ممنون .ناشکری نمیکنما ولی خوشحالم نیستم.شرایطشو ندارم

بچه اولته؟

ممنون .ناشکری نمیکنما ولی خوشحالم نیستم.شرایطشو ندارم

ان شاء الله ک به سلامتی دنیا میاد نگرانش نباش همه چی جور میشه حکمت خدا بوده