2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

107 بازدید | 10 پست

سلام من ۳۹ سالمه و یه دختر۱۹ ساله دارم شغل درستی ندارم بیکارم ک یکم پول. دادم داداشم سودشو میگیره میده بهم. یه خواستگار پیدا کردم خرپول و قیافه ام خوب ولی زنش طلاق داده دوتا بچه نوجون هم داره که با خود اقا قراره زندگی کنن یعنی با همسر سابقش که صحبت کردم گفت که یادت باشه دوتا بچه داره و این بچه ها رو من نگهداری نمیکنم وگفت این اقا به شدت با خاتوادشه و مادرش وابسته . گفت من که خواست طلاق بده همه چی زد به نام مادرش و یه مسافرت یا یه قدم زدن دونفره توی این ۱۵ سال باهام نداشت و بی مسولیت کم وزیاد خرج بچه هاش،میده ولی اونقدام مسولیت پذیر نیس ولی خرفاش ضدو نقیض بود ۵ ساله هم جدا شده و گفت اصلا برنمیگردم سز اون زندگی. و اینکه من به اقا جواب منفی دادم ولی وقتی شرایط خودم میبینم میگم باید ازدوتج کنم چه بهتر که این فامیلم هست ولی ترس بچه هاش هم دارم @نی نی یار لطفا تاپیکم منتشر کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=417093729]هر کاری میکنید اول باید به دخترتون فکر کنید بعد خودتون[/QUOTحواسم به دخترم هست شکنک ...

برای ازدواجتون گفتم که بتونه با اون شخص زندگی کنه مشکل براش پیش نیاد

آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه

حس گناه میکنم فکمیکنم دارم میفتم تو زندگی اینا

ی وقتایی آدم از ناچاری ی کارایی میکنه ولی به نظر من ی خرده دیگه صبر کنید در رحمت باز میشه براتون ایشالا

آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه

دخترم اصرار داره که با اسن اقا اشنا بشم بککن جواب منفی که دادم دخترم خیلی خیلی ناراحت شد

منطقی باهاش حرف بزن چون اون آقا دوتا بچه داره ی وقت به مشکل میخورید

دختر عموی من دقیق با شرایط شما ازدواج کرد خانم بعد ی مدت ب هوای دیذن بچه هاش رفت و امد کرد خلاصه بگم بهم رجوع کردن و برا بار دوم جدا شد

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

از چاله درمیای بری تو چاه؟؟طرف آنقدر نامرد که موقع طلاق تمام اموال زده مادرش که زن سابق از حقی که خدا واسش قائل شده و قانون محروم کنه .به ازدواج با همچین آدمی فکر میکنی!!!

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒....

از چاله درمیای بری تو چاه؟؟طرف آنقدر نامرد که موقع طلاق تمام اموال زده مادرش که زن سابق از حقی که خد ...

موافقمممممممم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...