2777
2789
عنوان

چی میشد نی نی من پسرباشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6946 بازدید | 314 پست

اینقدر بدم میاد میگن 🥲

پسر پسر قندو عسل 🤮🤮

اوک ما دخترا بد ولی ببینید پسرا چین زن بگیرن درست بشن 😌😌😂😂😂😂😂

خدا هم ب پیامبر ی فرزند دختر داد و برکت اومد ب خونه پیامبر 

ناشکری نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😑😑😑😑😑😑😑😑😑فقط واست متاسفم حیف اون دختر ک قراره چنین مادری نصیبش بشه 

چرا اینجوری میگی،اگه میگفت دوس دارم دختر باشه میومدی اینجوری بتوپی که مگه پسر چشه؟

چرا از یه طرف بوم میفتین؟

هرکی یه جنسیتی دکس داره،یه عده هم فرقی نداره 

واقعت ادم سلامتی بچش از همه چی مهمتره،ولی بعضیا شاید شرایط زندگیشون یا هم فکر خودشون دوس دارن یه جنسیت خاصو

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید

انشالله سالم و صالح باشه عزیزم. 

اصلا نمیخوام سرزنش کنم. هرکسی یه چیزی دوست داره. 

ولی دور از جون وقتی بخوای انتظار حامله شدن بکشی و هر ماه پریود بشی تازه میفهمی که دختر و پسر بودنش واقعا مهم نیست. 

خییلی خدا رو شکر کن. اصلا ناشکری نکن. هر چی که است بذار رو چشمات. 

لطفا نگین پسر یا دختر

جنسیت نباید فرق داشته باشه

خیلی ها ارزو میکنن بچه دار شن خیلی ها هم ارزو میکنن پسر دار شن یا دختر دار ولی یا مشکل پیدا میکنن خدایی نکرده یا صالح نیستن

چیزیو از خدا بزور نخواین   اگ بخواد قسمت میشه و شرایطش پیش میاد

بمای این دعاها

دعا کنین پدر یا مادر خوبی باشین

و بچه درستی تربیت کنین  و تحویل جامعه بدین

😑😑😑😑😑😑😑😑😑فقط واست متاسفم حیف اون دختر ک قراره چنین مادری نصیبش بشه  

اونوقت چرا متاسف باشی؟ چرا یاد نمیگیرید به عقاید همدیگه احترام بذارید؟ استارتر شاید به دلایلی که خودش میدونه پسر  دوست داره. چرا تو این سایت برای همه اینایی که پسر دوست دارن متاسفین؟؟ بنظرم برای طرز فکر خودتون متاسف باشید که دارید اینجوری دخترو میکوبید  و خودتون برتری میدین

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

قرار نیست هر چی که میخواییم همون بشه

زن همسایه خالم اینا ۵ تا دختر داشت و سر هر دخترش شوهرش پرتش میکرد بیرون و از قضا زد بچه ششمش پسر شد ولی دوجنسه

تو کار خدا دست نبرید خدا خودش صلاح میدونه که چی بده چی نده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
چرا اینجوری میگی،اگه میگفت دوس دارم دختر باشه میومدی اینجوری بتوپی که مگه پسر چشه؟ چرا از یه طرف بو ...

حرفات  درست ولی گناه اون بچه چیه ؟

یکم کفرنعمته 

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴

چرا خوب رفتی تحت نظر دکتر و رژیم؟؟؟ این کارا یعنی خدا رو نمیبینی دیگه 

چ فرقی داره اگه ب قصد پسر حامله میشدی نشید خب اون دختر چ گناهی کرده 

یعنی این‌پسر چی داره ک این قد دنبالشید؟ بخدا دختر برا آدم بهتر از پسره 

اصن من حال میکنم دنیا باهام بازی کنه