2777
2789
عنوان

چی میشد نی نی من پسرباشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6946 بازدید | 314 پست
إن شاءالله پسر باشه عزیزم هرکسی توی زندگیش یه چیزی دوست داره إن شاءالله همه مون به چیزایی که دوست ...

ممنون 

تاپیک برای قبله 

گزارش بزن بترکه 

۷۰روز دیگه بچم دنیامیاد

خدابزرگه🥰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاپیک برای قبله ۷۰روز دیگه زایمان دارم گزارش بزنیدبترکه

عزیزم ب سلامتی.من دلم دختر. میخواست.پسر شد

اینقدر اذیت شدم سر این بارداری ،گفتم خدایا راضی ام ب رضات.منو ببخش ک از روی نفهمی طلب کردم

تو مرا جان وجهانی
منکه نگفتم دختر کاریه خودم یه دونه دارم که جونم به نفساش بنده

همین که دختر داری و مثل من این همه زخم زبون از قوم شوهر نمی‌شنوی که  هر کی دختر ندارن هیچی ندارم خدا رو شکر کن. خسته شدم من چه گناهی کردم که بچه ام پسر   

اشتباه متوجه شدی. قوم شوهرم همش بهم زخم میزنن چون دختر نداری هیچی نداری    

بی خود کردن ببین قشنگم به حرف مردم اهمیت نده تو هر جوری که باشی برات دارن که زخم زبون بزننن

خیلی ببخشید ولی گور بابای حرف مردم اونااا نگران خودشون باشن

عزیزم بااین کامنتت خیلی انرژی مثبت گرفتم 😍بااینکه این موضوع اصلا به من ربطی نداره

سلام🙂خوشحالم که اینو میشنوم😍امیدوارم همیشه زندگیتون پر از انرژی مثبت باشه🌻❤

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...