2777
2789
عنوان

چی میشد نی نی من پسرباشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6946 بازدید | 314 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوم

آدم طبیعتا اون چیزی رو که نداره دوست داره داشته باشه تا یه روز طبیعی این حالتت ولی دیگه بعدش ناراحت باشی ظلم در حق خودت و بچه کردی و ناشکری

بچه منم پسره الان یکسالشه

چقدر تاپیک زدم دوست داشتم دختر بشه

چقدر گریه

ولی الان پشیمونم از این اینکه توی دلیمو اون موقع ها چقدر اذیت کردم

الان عشق منه

امروز گریه هاتو کن فردا حق نداری دیگه بابتش غصه بخوری

خوشحالی یعنی:دماغتو با لباس عشقت پاک کنی. چیه؟!خب من اینجوری خوشحالم ..به خودشم گفتم گفت اشکال نداره :)

خوبه گفته نگین ناشکری نکن و ..😐یه عده فکر میکنن‌اگه بگن ما فقط دختر دوس داریم و از پسر بدمون میاد بقیه میگن واو چقد روشنفکرین😑😑 نه خیر شما از اونور بوم افتادین!! روشنفکری اینه که هیچکدوم از دو جنسیت رو نکوبی هرکی یه علاقه ای داره دیگه ایشون بچه اولش دختره دوس داره بعدی پسر باشه خیلیا اینجورین خب

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

من خودم همیشهههه میگفتم بچم باید پسر باشه و مطمئن بودم پسره چون تمام خواهرام و برادرم پسر داشتن و پسرزا بودن وقتی سونو رفتم گفت دختره خدا منو ببخشه چنان گریه میکردم که فقط کفر میگفتم دختر دوست نداشتم اومدم خونه با همون حال خراب رفتم حمام و گریه میکردم باور کن پام رفت رو صابون چنان لیز خوردم و افتادم که گفتم بچم حتما سقط شد ...خلاصه این نشونه از طرف خدا بود که ناشکری کردم ....

الان 12 سال گذشته دختری دارم که میگم خدایا شکرت شکرت که پسر ندادی شکرت بهم همدم دادی

عزیزم سرزنشت نمی کنم چون خودم یه روز حس و حال الان تو رو داشتم اما هر چی هست به مصلحت خدا راضی باش و شکر کن بعد ببین چطور درهای رحمتش تو زندگیت باز میشه ...پسر دختر هر دوتا شون امانت هستن ...کلا همه ما مهمون هستیم و رفتنی پس هیچ چیز ارزش غم و ناراحتی نداره فقط باید راضی بود و شاکر

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

دوستان نخورینش خب بچه ی اولش دختره دوست داره دومی پسر باشه ب قول ترک ها ک میگن ، هر میوه دَ بی داد وار ، یعنی هر میوه ای ی طعمی داره اسی هم میوه ی دختر رو داره الان دلش پسر میخواد جرم ک نکرده 

من خودم بچه ی اولم پسره الان دست ب دامن خدا شدم اینیکی دختر بشه 

ولی اسی اول از خدا سلامتش رو بخواه ❤

ان شاالله خدا خواسته ی دلت رو بهت بده💝

حرفات  درست ولی گناه اون بچه چیه ؟ یکم کفرنعمته

مطمعن باش وقتی بياد مادرش براش کم نمیزاره که فک کنید گناه داره

من خودم یه پسر دارم یه دختر،هردوتاشم اندازه جونم دوس دارم،ولی خیلی عادیه واسم یکی بگه کاش بچم پسر یا دختر باشه

بعد جالبه تو فرهنگ ما اینجوره که اگه بگن دوس دارم پسر باشه واسش متاسف میشن،بگن دوس دارم دختر باشه خوشحالم میشن،همین خودش تبعیضه

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
والا قدر نمیدونی اون دوتا پشت همن دختر خواهر میخات،برادر به دردش نمیخوره

اره ولی انموقع خیلی دلم میخاست شاید چون شوهرم دوست داشت سردومی که دخترشد کتکم میزد 

لطفا خانومای انرژی منفی وارد تاپیکم نشن چون من جوابشونو نمیدم