سپیدارsapedar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 756 عنوان بوی بد 162 بازدید | 14 پست سلام دوستان.من الان یازده روزهه کرونا دارم.حس بویایی ندارم.از دیشب یه بوی خیلی تند و بد توی دماغمه.چکار کنم.دارم دیونه میشم خسته ام خیلی 1400/06/17 | 12:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98979 عادیه وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
سپیدارsapedar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 756 عادیه وای کلافه شدم.کی خوب میشم خسته ام خیلی
ننه_من_غریبم عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1543 میشه از وضعیتتون بگین من تازه درگیر شدم دیروز رفتم دکتر چندتا قرص داده گلوم عفونت نداره فقط سینم خلط داره که باعث سرفم میشه نیاز به پرواز نیست؛ همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍
کهمانم عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 2295 فکر کنم بو دهن خودتهاخه خالم هم حس شما رو داشتمیکفت بعدا فهمیدم بو دهن خودم بوده
8899zahra عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 1299 وای من کروناگرفتم همش بوی دود و جوجه کباب توبینیم بود بعد1ماه خوب شدم
سپیدارsapedar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 756 میشه از وضعیتتون بگین من تازه درگیر شدم دیروز رفتم دکتر چندتا قرص داده گلوم عفونت ندار ... روز اول سردرد و بدن درد داشتم با یه ژلوفن خوب شدم بعد از روز دوم گلو درد وحشتناک آب میخوردم اشکم در میومد تا روز ۷ بعد اسهال سه چهار روزهه خسته ام خیلی
سپیدارsapedar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 756 فکر کنم بو دهن خودته اخه خالم هم حس شما رو داشت میکفت بعدا فهمیدم بو دهن خودم بوده نه.آخه از تو بینیمه.دیشب فکر میکردم چیزی تو خونست ک بوش میاد خسته ام خیلی
ننه_من_غریبم عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1543 روز اول سردرد و بدن درد داشتم با یه ژلوفن خوب شدم بعد از روز دوم گلو درد وحشتناک آب میخوردم اشکم در ... من الان حدود ۴روزه گلو دردی چیزی ندارم فقط سرفه اذیتم میکنه اونم دیر به دیر میاد نیاز به پرواز نیست؛ همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍
کهمانم عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 2295 نه.آخه از تو بینیمه.دیشب فکر میکردم چیزی تو خونست ک بوش میاد خاله منم میگفت هر جا رفتم اون بو بودهبعد از خالم پسرش کرونا گرفت گفت بعد فهمیدم بگو گلوم و حلق و بینی خودمون بوده
سپیدارsapedar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 756 من الان حدود ۴روزه گلو دردی چیزی ندارم فقط سرفه اذیتم میکنه اونم دیر به دیر میاد ابلیمو با عسلآویشنچای دارچین و زنجبیلسیاهدانه و عسلاینا توصیه دیگران به من بود خسته ام خیلی
ننه_من_غریبم عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1543 ابلیمو با عسل آویشن چای دارچین و زنجبیل سیاهدانه و عسل اینا توصیه دیگران به من بود اصلا آدم مزه که احساس نمیکنه کلا دلش نمیخواد چیزی بخوره من آبم میخورم یجوری میشم نیاز به پرواز نیست؛ همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍
ننه_من_غریبم عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1543 ابلیمو با عسل آویشن چای دارچین و زنجبیل سیاهدانه و عسل اینا توصیه دیگران به من بود بعد شما چجوری قرنطینه بودین؟؟من شوهرم و دخترم جایی نیست برن بمونن خونمونم کوچیکه نیاز به پرواز نیست؛ همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍
سپیدارsapedar مدیر استارتر عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 756 بعد شما چجوری قرنطینه بودین؟؟ من شوهرم و دخترم جایی نیست برن بمونن خونمونم کوچیکه منم جایی نرفتم.فعلا که شوهرم و پسربزرگم نگرفتن.ولی کوچیکه ۱۱ ماهشه اون یه هفته قبلا من مریض شد.تو خونه هم که نمیشه ماسک زد خسته ام خیلی