2777
2789
عنوان

اقدام یا جلوگیری؟ مسئله اینست!🤔

123 بازدید | 15 پست

سلام

یک سال و نیمه اقدامم اما جواب نگرفتم و بیشترین دلیلشم چاقی و تنبلی تخمدانم هست

الان به نظرتون چندماه جلوگیری کنم(به روش طبیعی) و سفت و سخت وزن کم کنم دوباره شروع کنم اقدام؟

(چون تو اقدام آدم همش توهم بارداری داره)

یا اینکه به اقدام ادامه بدم و بیشتر از این فرصتو از دست ندم؟ و درکنارشم ورزش و رژیم داشته باشم؟

البته سنم زیاد نیست۲۲ ام

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسوال؟؟؟؟میگن تنبلی تخمدان برا اضافع وزنع منی ک لاغرم چراتنبلی تخمدان دارم؟؟؟؟هرکیو دوربرم میبینم تن ...

منم لاغرم دارم 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
منم لاغرم دارم 

واقعاشمااولین کسی هسی ک میبینم تازع اون دوربریام هم میگن بم ن تو تنبلی تخمدان نداری تو ک چاق نیسی میگم دکتر گفتع شما میگی نیسی شمامیدونی یادکتربازمیگن ن مال اضافع وزنع😐😐😐

یسوال؟؟؟؟میگن تنبلی تخمدان برا اضافع وزنع منی ک لاغرم چراتنبلی تخمدان دارم؟؟؟؟هرکیو دوربرم میبینم تن ...

براشما ژنتیکی هست

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
واقعاشمااولین کسی هسی ک میبینم تازع اون دوربریام هم میگن بم ن تو تنبلی تخمدان نداری تو ک چاق نیسی می ...

نه ژنتیکی هم داره

شماهم با اینک چاق نیستی ورزش بهت کمک میکنه ولی

ورزش سبک انجام بده

حرارت بدن ک بره بالا برد فعالیت تخمدان خوبه

واقعاشمااولین کسی هسی ک میبینم تازع اون دوربریام هم میگن بم ن تو تنبلی تخمدان نداری تو ک چاق نیسی می ...

من از زمانی ک پریود شدم تنبلی دارم اوننوقه ها پوستو استخون بودم فقط باز الان یکم بهترم ولی بازم لاغرم این تنبلی ولم کنم نیست دو ساله هم اقدامم 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
نه ژنتیکی هم داره شماهم با اینک چاق نیستی ورزش بهت کمک میکنه ولی ورزش سبک انجام بده حرارت بدن ک ب ...

انقدر ضعیفم ک ورزش نمتونم😢دارم دارو مصرف میکنم غلبه سودا دارم همیش خستم و حالت صعف دارم

ققنوس عزیز تاپیک مو. بخون قدوزنتون تل گرامم بفرست کمکت میکنم استپ دربیای گلم Z_hhhhh46@

سلام ممنون عزیز تلگرام ندارم