2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 117 پست
عزیزم بهش محبت کردم خودمو لوس میکمم هر چیزی که فکرشو کنین با اینکه هر بار خورد میشدم از بی توجهیش ول ...

با اورژانس اجتماعی تماس بگیر فک کنم ۱۲۳باشه شمارش خیلی بهتر میتونن از نزدیک کمکت کنن هم مشاوره و هم میتونن کار برات درست کنن فقط حتمااا با مرکز اورژانس اجتماعی تماس بگیر.خیلی مرکز خوبیه همین امروز تنها شدی تماس بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی عزیزم که نخوردی، بعدشم هیچ مشکلی نیست که تنها راهش مرگ باشه. فرض کن مشکلت حل هم نشه، واقعا ...

مشکل اینجاست مشکلم کوچیک و قابل حله اما من نمیتونم حلش کنم هیچکس هم به فکرم نیست و کمکم نمیکنه ، اما خب نشه زندگیم تا آخر عمر به هم میریزه

گاهی گمان نمیکنی ، اما خوب میشود... گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...
احساس خوشبختی میکنن؟ 

این تیکشو باور نکن  زندگی یه معلم سختگیر اگه ضعیف باشی اخراجت میکنه ما مجبوریم قوی باشیم از خدا بخواه ایده بندازه توسرت منم زندگیم روز به روز سخت تر میشه اما همیشه میگم این مرحله از بازی هم میگذره من در اخر پیروزم

نه بخدا من انقدر تلاش کردم انقدر زور زدم هیچی نشد الان همش به خودکشی فکر میکنم حتی آماده کردم قرصارو ...

خدا بیامرزتت پس

حداقل خودتو پنجشنبه شب بکش میگن مردن شب و روز جمعه ثواب داره گناه خودکشیت رو کمتر میکنه 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

عزیزم خیلی زیاده  تو بچگی آزار جنسی دیدم پدر معتاد و اختلاف پدرمو مادرم ...بزرگتر شدم خودارضای ...

عزیزم این تاپیکت و تاپیک آخرت رو خوندم. اگه میتونی جدا شو. فقط این تو نیستی که مشکلات داری. اینو یادت نره. اگر میتونی جدا شو، اگرم نمیتونی از تو دل همین زندگی، جوونه بزن و سبز شو. توی خونه برای خودت سرگرمی درست کن. اگرم میشه اشتغال خونگی. نمی‌دونم چه هنری داری.ولی اگرم نداری خودتو مشغول آموزش کن. به خودت زمان بده و برای اینکه از این بحران عبور کنی به خودت زمان بده و تلاش کن. اینو بدون که فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی نه هیچکس دیگه. پس از هیچکس انتظار نداشته باش. اینجوری آرامشت بیشتر میشه و مصمم تر

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
این تیکشو باور نکن  زندگی یه معلم سختگیر اگه ضعیف باشی اخراجت میکنه ما مجبوریم قوی باشیم از خدا ...

آفرین واقعاً 

عزیزم این تاپیکت و تاپیک آخرت رو خوندم. اگه میتونی جدا شو. فقط این تو نیستی که مشکلات داری. اینو یاد ...

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی و راهنماییم کردی

ولی میدونی چیه دست به طلا میزنم خاک میشه شبیه آدمای نفرین شده م 

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی و راهنماییم کردی ولی میدونی چیه دست به طلا میزنم خاک میشه شبیه آدمای ...

مراقب خودت باش و هیچوقت به خودکشی فکر هم نکن. منم زندگی سختی داشتم. اما حتی تو وسط اون مشکلات هیچوقت به خودکشی فکر نکردم. الآنم از زندگیم راضیم. از هیچکس توقع ندارم و روی خودم تمرکز میکنم. سعی می کنم با چیزای کوچیک خودمو شاد کنم. شده حتی خودمو به یه لیوان چای و کیک دعوت کنم