2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 117 پست
اصلا بهش فکر هم نکن عزیزم، الان واسه دوستمون نوشتم که پسردایی جوونم خودکشی کرده، حال ماها به درک که ...

منم عاشق زندگیم عاشق خانوادمم دلم نمیخواد بمیرم از بچگی زندگی و خانوادم خوب بودن اما الان دیگه مرگ رو ترجیح میدم چون انگار زندگی داره برام تلخ میشه

گاهی گمان نمیکنی ، اما خوب میشود... گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...
منم میفهمم چی میگی عزیزم، یه زمانی من شب و روز به خودکشی فکر میکردم، اما درنهایت یه چیزای کوچیکی بود ...

جای من نیستی عزیزم من از این ادمای امیدوار بودم که همش به همه امید میدادم با اینکه خودم خیلی سختی کشیده بودم ولی الان واقعا بریدم دیگه از مردن نمیترسم تلاش کردم کرونا بگیرم گرفتم داروهم نخوردم ولی خوب شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول اینجوری بود شبیه به پیر مرداس خیلی تلاش کردم بهش محبت کردم و گریه کردم سعی کردم باهاش حرب بزن ...

عزیزم اهل کتاب خوندن هستی؟ 

خیلی از مردا اینجورین .اخه ده درصد هم حق بدین هرچند حق با شماست.وقتی شما افسرده و بی حس و حال باشین اون توقع داری چجوری باشه؟

فک کنین دختر هجده ساله با شیطنت هاش هستین.همسر من خیییلللیی باهام اختلاف سنی داره ولی میبینه من پر انرژی ام اونم سعی میکنه باهام پایه باشه.حتی اگه سرزنش بشین باز ادامه بدین ناز کنین براش و مثل دختر مجرد رفتار کنین.برای اطراف یک خانم هستین ولی برا همسرتون دختر !!شور داشته باشین مردا نیاز به مخالفت دارن تو این زمینه ها اگه غر هم زدن شما شور و حالتونو از دست ندین باور کنین خیلی چیزا تغییر میکنه به خودتون حس شادی القا کنین حتی در اوج غم

اصلا بهش فکر هم نکن عزیزم، الان واسه دوستمون نوشتم که پسردایی جوونم خودکشی کرده، حال ماها به درک که ...

چند بارم تا قرص پیش رفتم تا بخورم بازم به خانوادم فکر کردم و ترسیدم، ولی اگه مشکلم حل نشه حتماً خودکشی میکنم البته یه جوری که حتماً بمیرم

گاهی گمان نمیکنی ، اما خوب میشود... گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...
مگ شوهرت چ ایرادی داره

دوسم نداره بهم مخبت نمیکنه چند باری بین حرفاش گفته بخاطر عداب وجدان باهامه حوصله منو نداره منو نمیبینه اصلا بهم میگه جذاب نیستی با اینکه من نه زشتم نه حتی بد رفتاری میکنم همش داد میزنه 

جای من نیستی عزیزم من از این ادمای امیدوار بودم که همش به همه امید میدادم با اینکه خودم خیلی سختی کش ...

حرفتو قبول ندارم، چون هرکسی مشکلاتی داره تو زندگیش که بقیه ازش بی خبرن. ولی به نظرم برو پیش روانپزشک و بگو افکار خودکشی داری تا دارو بهت بده، امیدوارم حالت بهتر بشه. 

منم عاشق زندگیم عاشق خانوادمم دلم نمیخواد بمیرم از بچگی زندگی و خانوادم خوب بودن اما الان دیگه مرگ ر ...

اگه عاشق خانواده ت هستی با این فکر کن که با نبودنت چقدر داغون میشن. بعدشم تو فقط 17 سالته، میدونی چقدر زندگی پیش رو داری؟ 

عزیزم اهل کتاب خوندن هستی؟  خیلی از مردا اینجورین .اخه ده درصد هم حق بدین هرچند حق با شماست.وق ...

عزیزم بهش محبت کردم خودمو لوس میکمم هر چیزی که فکرشو کنین با اینکه هر بار خورد میشدم از بی توجهیش ولی باز ادامه میدادم ولی تاثیری نداشت بیشتر خودشو گرفت 

دوسم نداره بهم مخبت نمیکنه چند باری بین حرفاش گفته بخاطر عداب وجدان باهامه حوصله منو نداره منو نمیبی ...

تو سعی کن باهاش خوب باشی و برید پیش مشاور بنظرم اگر ازتو خوشش نمی اومد باهات ازدواج نمیکرد بشین اروم و منطقی باهاش حرف بزن

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
خیلیه ولی در کل ناامیدم خسته م به هردری زدم نجات پیدا گنم نشد

یه مردی بوده که میخاسته خودکشی رو امتحان کنه وبا یه کسی ک با ارواح ارتباط میگیره قرار میزاره که بعد مرگش باهاش ارتباط بگیره مرده خودکشی میکنه بعد مدتی میاد پیش اون زنه و میگه اینجا تاریکه افراد زیادی هستن وهمه احساس خوشبختی میکنن ، یعنی فک کن میری تو تاریکی مطلق

چند بارم تا قرص پیش رفتم تا بخورم بازم به خانوادم فکر کردم و ترسیدم، ولی اگه مشکلم حل نشه حتماً خودک ...

خوب کردی عزیزم که نخوردی، بعدشم هیچ مشکلی نیست که تنها راهش مرگ باشه. فرض کن مشکلت حل هم نشه، واقعا پنج سال دیگه هم به همین اندازه اهمیت داره؟ والا نداره. 

تو سعی کن باهاش خوب باشی و برید پیش مشاور بنظرم اگر ازتو خوشش نمی اومد باهات ازدواج نمیکرد بشین اروم ...

اگه گاوه باورت میشه حرف نمیزنه باهاش حرف میزنم براش مهم نیست مشتوره هم نمیاد