عزیزم بهش محبت کردم خودمو لوس میکمم هر چیزی که فکرشو کنین با اینکه هر بار خورد میشدم از بی توجهیش ول ...
با اورژانس اجتماعی تماس بگیر فک کنم ۱۲۳باشه شمارش خیلی بهتر میتونن از نزدیک کمکت کنن هم مشاوره و هم میتونن کار برات درست کنن فقط حتمااا با مرکز اورژانس اجتماعی تماس بگیر.خیلی مرکز خوبیه همین امروز تنها شدی تماس بگیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این تیکشو باور نکن زندگی یه معلم سختگیر اگه ضعیف باشی اخراجت میکنه ما مجبوریم قوی باشیم از خدا بخواه ایده بندازه توسرت منم زندگیم روز به روز سخت تر میشه اما همیشه میگم این مرحله از بازی هم میگذره من در اخر پیروزم
عزیزم خیلی زیاده تو بچگی آزار جنسی دیدم پدر معتاد و اختلاف پدرمو مادرم ...بزرگتر شدم خودارضای ...
عزیزم این تاپیکت و تاپیک آخرت رو خوندم. اگه میتونی جدا شو. فقط این تو نیستی که مشکلات داری. اینو یادت نره. اگر میتونی جدا شو، اگرم نمیتونی از تو دل همین زندگی، جوونه بزن و سبز شو. توی خونه برای خودت سرگرمی درست کن. اگرم میشه اشتغال خونگی. نمیدونم چه هنری داری.ولی اگرم نداری خودتو مشغول آموزش کن. به خودت زمان بده و برای اینکه از این بحران عبور کنی به خودت زمان بده و تلاش کن. اینو بدون که فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی نه هیچکس دیگه. پس از هیچکس انتظار نداشته باش. اینجوری آرامشت بیشتر میشه و مصمم تر
خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی و راهنماییم کردی ولی میدونی چیه دست به طلا میزنم خاک میشه شبیه آدمای ...
مراقب خودت باش و هیچوقت به خودکشی فکر هم نکن. منم زندگی سختی داشتم. اما حتی تو وسط اون مشکلات هیچوقت به خودکشی فکر نکردم. الآنم از زندگیم راضیم. از هیچکس توقع ندارم و روی خودم تمرکز میکنم. سعی می کنم با چیزای کوچیک خودمو شاد کنم. شده حتی خودمو به یه لیوان چای و کیک دعوت کنم
خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.