2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگم برات که داغونم خواب ندارم خوابم خیلی کمه همش به گذشته هاآدمایی که خوب نیستن یاازشون متنفرم فکرمی ...

چند ساعت میخابی؟

کسی نمیپرسه چیه راز بوی گندت اگه گند نباشی هم غم میریزن تو قلبت
خستم زندگی سخت شد برام دیگه امیدی ندارم خدا کمک کنه 

الان واسه همه تو ایران همبنجوریه تنها نیستی

زیااادددد می‌خوابم....کلا تنبل شدم،چون چند سال حالتی از افسردگی داشتم و هیچچچ کاری جز دروغ گفتن نمی‌کردم...الان که شکر خدا خوب شدم،سخته واسم کارام رو انجام بدم،خیلللییی به تعویق میندازم

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

من روانشناس نیستما 

ولی خب انواع بیماری های روانیو داشتم 😂 و بعد پشت سر کذاشتنشون فهمیدم که واسه هیچی ناراحت بودمو کلی غصه میخوردم

زیااادددد می‌خوابم....کلا تنبل شدم،چون چند سال حالتی از افسردگی داشتم و هیچچچ کاری جز دروغ گفتن نمی‌ ...

باورت میشه منم همینم اما ناراحتی نداره اتفاقا تنبلی واسه من حال میده چون همیشه به چالش میکشه ادمو 😶

باورت میشه منم همینم اما ناراحتی نداره اتفاقا تنبلی واسه من حال میده چون همیشه به چالش میکشه ادمو 😶

😐😐🤧😂😂😂

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
من خیلی بی ارا ده هستم و این مشکلم رو  بچه هامم  اثر داره میزارم  صد بار برنامه میچ ...

اینو علمیشو نمیدونم اما منم همینطوری بودم و خیلی وقتی هستم ولی خب یه چیزیو بهت بگم اگه بیخای یه کاریو انجام بدی تنبلی و خستگیو بی ارادگی که هیچ 

هیچی نمیتونه جلوتو بگیره

😐😐🤧😂😂😂

باورت میشه یه شب از تشنگی داشتم میمردم یه معنای واقعی داشتم میمردم میخابیدم باز از تشنگی بیدار میشدم اخر اب نخوردم تا صبح شد بعدش رفتم اب خوردم 

در این حد تنبلم