2777
2789
عنوان

کیا رژیم پسر گرفتن و نتیجه داده؟؟

1672 بازدید | 12 پست

سلام من و همسرم بعد از توکل به خدا رژیم گرفتیم که اگه خدا خواست بچمون پسر بشه میخواستم ببینم این رژیم درسته و چند نفر جواب گرفتن؟؟

اللهم ارزقنی شفاعت الحسین یوم الورود.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توكل كن انشالله سالم و صالح باشه زياد درگير جنسيت نباشيد

توکل کردیم و درگیرش نیستم به نظر خودمم رژیم زیاد تاثیر نداره بیشتر روز تخمک گذاری و اسپرم مرد تاثیر داره که اونم باز دست خداست.

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم  ولی رژیم خیلی کم اثر داره فقط خواست خدا الان من باردارم 20هفته وجنس ...

همسرتون سردی زیاد میخورد؟؟ واینکه روز تخمگذاریو رعایت کردین ؟؟

همسرتون سردی زیاد میخورد؟؟ واینکه روز تخمگذاریو رعایت کردین ؟؟

آره شوهرم خوراکی های مثل منه روز تخم گذاری هم پیش هم نبودیم حتی من فکر کردم حتما جنسیت دختره بعد که گفت پسره باورم نشد 

آره شوهرم خوراکی های مثل منه روز تخم گذاری هم پیش هم نبودیم حتی من فکر کردم حتما جنسیت دختره بعد که ...

واقعانم من بعضی وقتا که به خورد و نخوردن بعضی چیزا که حساس میشم بعدش  میگم اگه خدا بخواد همه این چیزا کشکهههه

سلام استارترجان .فک کنم نتیجه گرفتی خدا حفظش کنه،میشه بگی چه کارهایی کردید،چیا خوردی،من تازه شروع کردم رژیم رو هرروز فولیک اسید و فلفل سیاه و سیاه دونه و عسل و موز میخورم شوهرم هم همینا با قرص ویتانین سی و ای .امیدوارم نتیجه بگیریم.ولی زیادم امید ندارم به رژیمم ک نتیجه بده میدونم دست خداس.ولی باز تلاشمو میکنم

سلام استارترجان .فک کنم نتیجه گرفتی خدا حفظش کنه،میشه بگی چه کارهایی کردید،چیا خوردی،من تازه شروع کر ...

سلام خوبی 

ممنونم ایشالا قسمت هرکی که آرزوشو داره

اول خدا دوم خدا سوم خدا بعد یه دکتر خوب نتیجه میده بهت

من پیش خانم دکتر فروزان بلوری رفتم اسم دکترمو گفتم که خواستی بری پیشش چون ایشون خیلی واردتر از من راهنماییت میکنه(اونی که منو فرستاد پیشش بهم گفت هرکیو فرستادم پیشش نتیجه گرفته) 

آدرس مطبش هم خانی آباد نو خ لطیفی بالا داروخانه فرومدی

سلام خوبی  ممنونم ایشالا قسمت هرکی که آرزوشو داره اول خدا دوم خدا سوم خدا بعد یه دکتر خوب نتی ...

عزیزم میشه یکم توضیح بدی که رژیمت چیا؟ کاسنی دادی به همسرت؟بعد تخمک گذاری اقدام داشتی؟ چند اقدام داشتی

در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
عزیزم میشه یکم توضیح بدی که رژیمت چیا؟ کاسنی دادی به همسرت؟بعد تخمک گذاری اقدام داشتی؟ چند اقدام داش ...

سلام عزیزم 

شرمنده دیر جواب میدم

اول از همه دعا و راز و نیاز با خدا 

قلبا و عمیقا از خدا بخواهید اگر به مصلحتتونه بهتون بده

پس اول حتما توکل کن به خدا اول از خدا بخواه بعد رژیم بگیر

رژیمم اینطور بود که لبنیات حذف بود

سردی خوردن ممنوع

مصرف پیاز و سیر برای زوجین بسیار زیادمخصوصا مرد

خوردن دم کرده تخم هویج در هنگام عادت ماهیانه حداقل ۳ عادت قبل لقاح

مصرف آجیل

مصرف گرمیجات فراوان

کلا باید رحمتو گرم کنی

یه قرص خیلی گرونم همسرم میخورد

بعدم که لترزول و آمپول و.....

مرد هم حتما آزمایش اسپرم بایدددد بددده خیلی مهمه اگه اسپرمش ضعیف باشه هرچی رژیم بگیری بدرر نمیخوره