2777
2789
عنوان

کسانی که با رمدسیویر خوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 33 پست
خدا بیامرزتش  بابای منم تازه پنجاه شد با بچه های قد و نیم قد اصلا باور ندارم مرده😔

شاید حرفم خیلی کلیشه ای باشه اما واقعیت اینه ... اون زندست ..‌ فقط نمیتونه خودش رو بهتون نشون بده ! ولی میتونه شما رو ببینه ! سعی کن قران رو با معنی بخونی خیلی ارومت میکنه ... نماز بخونی ... هیچ حرفی نمیتونه دلتنگی عمیق شما رو برطرف کنه .. خدا الهی صبر زینبی بهتون بده صبر جمیل بهتون بده   

همسر من مادرش رو بر اثر کرونا از دست داد سه ماه دیگه میشه یک سال ..

خیلی افسرده شد ولی همین یاد خدا ارومش کرد .. 

یکبار خوابش رو دیدم که یعنی روحش توی خونش هست به همه داره نگاه میکنه کسی نمیدیدش فقط خودم . به من در مورد مرگش گفت اون دنیاش ‌‌‌‌‌‌... یادمه گفت اونجا خیلی جوون شده .. خدا بیامرزشون ان شاالله

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
شاید حرفم خیلی کلیشه ای باشه اما واقعیت اینه ... اون زندست ..‌ فقط نمیتونه خودش رو بهتون نشون بده ! ...

اره خیلی سختمه خیلی 

باور کن خانواده شوهرم یه زنگ نزدن ب مادرم تسلیت بگن  

میدونم زندس خیلی خابشو دیدم هی میگه خدا بامن مهربونه😔 

ولی الانکه رفته میفهمم چ بی کس هستیم 

حتی بعضیا کبر و غرورشون اجازه تسلیت گفتن نمیده

عمو هامو  فقط سر خاک دیدم

اهییی خدا جان ک پدرمو بردی😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی خیلی حسرت میخورم میگم نکنه دیر شد و بابام مرد😔 ولی باور کن از صبح تا غروب ریه اش رسید ب هشتاد د ...

نه عزیزم اینو نگو ! شوهر منم خیلیییی خودشو سرزنش کرد به خاطر مادرش .. همه سرزنشش کردن . اما خدا میدونه که کوتاهی نبود به قول شما یهو پیشرفت کرد ! ما چند بار دکتر بردیمش مادرشوهرم به دکار علائمش رو نمیگفت میترسید بستریش کنن یکبار سیتی گرفت و گفتن سالمه سری دوم بفاصله دو روز یا سه روز گرفت یهو گفتن خیلی زیاد شده ! 

و بعد از اون حدودا دو هفته بیمارستان موند و هر روز زنگ نیزد التماسمون میکرد بیاین مرخصم کنین دکارش هم اجازه نمیداد تا اخر تو بیمارستان فوت کرد هنوزم که هنوزم شوهرم میگه کاش اینکارو کرده بودم میاوردمش خونه فلان دکتر میبردمش و ...

خدا خودش صبر بده اما حقیقت اینه ..‌ همه چیز قسمت خداونده

اره خیلی سختمه خیلی  باور کن خانواده شوهرم یه زنگ نزدن ب مادرم تسلیت بگن   میدونم زندس خ ...

عزیزم ... مرگ برای همه ادماست ! حتی پیامبر که بنده مقرب خداوند بوده طعم مرگو چشیده ... نمیدونم چرا انسان رو ۵رور میگیره وقتی شاید یه لحظه بعد نباشه 

غصه اینو نخور که فلانی و فلانی تسلیت نگفتن این شتریه که دم هر خونه ای میخوابه ! نفرین هم نکن اما بسپار به خدا . خدا خودش خوب میبینه و خوبتر جواب میده 

فقط خودت رو به خدا نزدیک کن . خدا رو هزاربار شکر که خوابش رو دیدی ! پدرشوهر من همش گریه میکنه چرا خواب مادرشوهرمو نمیبینه ... اینم یه نعمته عزیزم که خدا اجازه میده بیاد تو خوابت

عزیزم ... مرگ برای همه ادماست ! حتی پیامبر که بنده مقرب خداوند بوده طعم مرگو چشیده ... نمیدونم چرا ا ...

عزیز دلم بهش بگو دعای یستشیر و براش بخونه و اصلا هم گریه نکنه منم دعا میکنم ب خابش بیاد

عزیزم من دلم بخاطر تسلیت نگفتنشون پر نیس

چون تا روز اخر ب پدرم بد و بیراه گفتن دلم صاف نمیشه بابام خیلی مظلوم  بود. منم سکوت میکردم😔

سخته شوهرتو کامل درک میکنم😔 چ زجری کشیده دلم برای خودمو خودش سوخت

میدونی بدتر اینه که حتی خواهرهاش بهش گفتن تو مادرمونو کشتی !!! بیشتر موهاش سفید شده ... غم مادرش یه طرف غم حرف اینام یه طرف 

فقط سعی کن خیلی بیتابی نکنی چون اون بنده خدا اونجا اذیت میشه ..‌ اینو چندین بار شنیدم . خاله خودم فوت کرد دختر اخریش خیلی گریه میکرد خالم اومد تو خواب کسی و گفت برین به دخترم بگین انقد گریه نکنه من عذاب میکشم ...

یا خواهرشوهرم که گریه میکرد کسی از اقوام شوهرش خواب میبینه که مادرشوهرم بهش میگه برین به دخترم بگین انقد گریه نکنه من دارم اذیت میشم 

یا خاله شدهرم بعد از فوت پسرش همش میگفت این همه نماز روزه ای که گرفت پسرم یعنی نتونست نجاتش بده و میگفت خدا هیچ کاری براش نکرد ..‌ بارها اینو میگفت تا خواب دید پسرش اومده با ناراحتی بهش میگه چرا همش میگی نماز روزم کاری نکرد همه کار هم برام کردن اینجا 

عزیز دلم بهش بگو دعای یستشیر و براش بخونه و اصلا هم گریه نکنه منم دعا میکنم ب خابش بیاد عزیزم من دل ...

خداوند با صابرانه ... ممنونم عزیز دلم . دعای یستشیر دلیل خاصی داره ؟ 

الهی که خداوند به همه غم دیده ها صبر بده 

خدا خیلی عادله شما فقط صبر کن

میدونی بدتر اینه که حتی خواهرهاش بهش گفتن تو مادرمونو کشتی !!! بیشتر موهاش سفید شده ... غم مادرش یه ...

عزیزم منم خیلی خاب ها دیدمش و واضح گفت گریه نکنسن برام قران بخون و خیلس چیزا بهم گفته

همسایه ها ب ما میگن چرا بردین بیمارستان

چرا تریاک ندادین 

چرا امپول فلان و نزدین

گاهی دلم میخاد بگم خدا به سرش بیاره😔

پیرزن صد ساله گرفت هیچیش نشد منتشو سر ما گزاشتن شما بردین بیمارستان😔 اخه باباجونم اکسیژنش هفتاد بود التماسش کردم نرو گفت فاطمه تو خونه خفه میشم اخ فدای صداش بشم

باباجونم همش میخاد مارو اروم کنه چون خیلی مهربون بود هی میاد تو خابمون میگه گریه نکنین😔 یبار تو خاب بمن گفت تو خیلی بیتابی میکنی که منو ندیدی بیا من زنده شدم ک منو ببینی رفتم دیدنش کفن سفید تنش بود خوب بوسیدمش و نازش کردم بعد مث نور رف تو اسمون😔

عزیزم منم خیلی خاب ها دیدمش و واضح گفت گریه نکنسن برام قران بخون و خیلس چیزا بهم گفته همسایه ها ب م ...

وای امان از همسایه ها !!! این حرفو نباید بزنم خدا نیاره برای کسی اما اون زمان خاله همسرم خیلی سرزنشمون کرد چرا مادرشوهرمو بردیم بیمارستان چرا نیاوردیمش خونه بیمارستان میکشه ادمو و ‌‌... 

خدا نیاره دقیقا همون اتفاق برای پسرش افتاد !!! که پدرشوهرم هم حلوش گفت یادته بهم گفتی چرا بردیمش بیمارستان ؟ شما تونستین جلوی مرگ عزیزتونو بگیرین ؟ وقتی خدا بخواد هیچ کس نمیتونه کاری کنه ! 

نفرین نکن قشنگم خدا برای هیچ کس نیاره

دلیلشو نمیدونم دعای خیلی عظیمی هس هربار نیت میکنم و میخونم بابام تو خابمه

چه قشنگ !!! پدرشوهرم سواد درستی نداره شاید من به نیابتشون بخونم

چه قشنگ !!! پدرشوهرم سواد درستی نداره شاید من به نیابتشون بخونم

قربون دلت که اینقد مهربونی

منم خیلی خوندم ک به خواب مادرم بره 

چون ده روز اول نرف ب خابش بعد که رفت ازش پرسیده ازم راضی هسی گفته من خیلی دوستت دارم😔

قربون دلت که اینقد مهربونی منم خیلی خوندم ک به خواب مادرم بره  چون ده روز اول نرف ب خابش بعد ...

عزیز دلم الحمدلله که پدرتون از مادرتون راضیه ! حقیقتا همه ما مسافریم یکی زود میره یکی دیر اما همه رفتنی هستیم 

الهی که همه با عزت و با ایمان بریم پیش خدا ‌‌‌..‌

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792