2777
2789
عنوان

کسانی که با رمدسیویر خوب شدن

199 بازدید | 33 پست

چرا انقد میگن تاثیر نداره ؟ من همسرم با این دارو خوب شد ... تعجب میکنم که همه میگن بده ! همسر من دوز دوم دارو رو که زد حالش خیلی بهتر شد !

نزدیک به بیست نفر میشناسم که زدن و خوب شدن فقط دوتاشون که درگیری های خیلی بالا داشتن و استرس شدید به رحمت خدا رفتن

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای منو ک خوب نکرد😔 ای کاش بابام زنده بود  کاش بغلش میکردم

ببخشید که باعث ناراحتیت شدم ... خدا بیامرزشون    خداوند صبر بهتون بده ... پسرخاله همسرم هم ۴۶ سالشون بود با سه تا بچه قدو نیم قد ... به رحمت خدا رفت

والا من با این زنده موندم 

اره من به چشم اثرش رو دیدم اگر اول کار بزنن خیلی زود اثر میکنه

منم زدم و از همون دز اول علائم تنفسم رو به بهبود رفت 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اون دو نفری هم که درگیری بالا داشتن دیگه رمدسیویر براشون دیر بوده و کار از کار گذشته وگرنه اگه به مو ...

اره گفتن اثر نداشته متاسفانه   

منم زدم و از همون دز اول علائم تنفسم رو به بهبود رفت 

بله همسر من خیلی سرفه میکرد به حدی که ریه ش زخم شد ! دوز اول رو که زد سرفه هاش قطع شد . 

من رمدسیویر نزدم تا الان که روز ۳۵ هستم همچنان سرفه شدید دارم 

اسی خیلی حسرت میخورم میگم نکنه دیر شد و بابام مرد😔 ولی باور کن از صبح تا غروب ریه اش رسید ب هشتاد درصد

ما تو شوک موندیم😔 بعد باز میگم خدا خاسته که اون روز فوت بشه تا نخاد برگی از درخت نمیفته