هارا مدیر عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17690 عنوان کسانی که با رمدسیویر خوب شدن | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 33 پست چرا انقد میگن تاثیر نداره ؟ من همسرم با این دارو خوب شد ... تعجب میکنم که همه میگن بده ! همسر من دوز دوم دارو رو که زد حالش خیلی بهتر شد !نزدیک به بیست نفر میشناسم که زدن و خوب شدن فقط دوتاشون که درگیری های خیلی بالا داشتن و استرس شدید به رحمت خدا رفتن شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 1400/06/16 | 00:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی68 عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2855 سلام عزیزم لطفا جوابمو بده شوهرم ۳ هفته که کرونا گرفته رمدسیور هم زده دکتر داروی ضد انعقاد خون نوشته براش تا ۲۰ روز تا کی باید بخوره ؟این ۲۰ تا که تموم شد باید دوباره بخوره یا نه دیگه ؟ صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
هارا مدیر استارتر عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17690 سلام عزیزم لطفا جوابمو بده شوهرم ۳ هفته که کرونا گرفته رمدسیور هم زده دکتر داروی ضد ان ... سلام گلم همون تعدادی که دکتر داده فک نکنم دیگه بعدش نیاز باشه همسر من هم تا بیست روز خورد فقط شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
بانوی68 عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2855 سلام گلم همون تعدادی که دکتر داده فک نکنم دیگه بعدش نیاز باشه همسر من هم تا بیست روز خورد فقط ممنونم عزیزم خیلی نگران شوهرمم هفته ۳ هست ولی هنوز توی پاهاش و دستاش ضعف داره امروز رفت سر کار ولی نتونست وایسه حالش بد شد اومد خونه 😢 صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
هارا مدیر استارتر عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17690 ممنونم عزیزم خیلی نگران شوهرمم هفته ۳ هست ولی هنوز توی پاهاش و دستاش ضعف داره امروز رفت سر کا ... قشنگم طول میکشه خوب بشه همسر من تا یک ماه بیحال بود من تا دوماه سرفه میکردم شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه