2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 118 پست
توی بارداری به خاطر سنگینی شکم ویبوست بواسیر وشقاق ممکنه بوجود بیاد ولی اگه زایمانها رو مقابسه کنیم ...

عزیزم فقط وفقط به خاطر سنگینیه شکمه که تواکثرافراد بواسیروشقاق به وجودمیاد 

من اینوازدکترخودم پرسیدم ازدکترای دیگه هم پرسیدم 

چندتاماماهم اینجاداریم که اوناهم تایید کردن 

شماکه میگی طبیعی بده چراپس هر۳باروطبیعی زایمان کردی؟؟؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
وای درستمیگی. وقتی طبیعی هم‌قلبش هم بعدش درد میکشی پس چکاریه  همون سز‌میکنم

طبیعی بعدش اصلااااا درد نداره من همون لحظه که زایمان کردم اینقددددد حالم خوب بود که خدامیدونه شوهرم که پشت در منتظر بود بیام بیرون وقتی منو دید تعجب کرد گفت فکر میکردم الان رنگ پریده و بی حال میای بیرون 😁 بعد راحت بلند میشدم بچه شیر میدادم انگار نه انگار زایمان کردم و دردکشیدم .

اکثر اونایی که دیدم هم همینطور بودن ... طبیعی خوبیش اینه بعدش راحتی دیگه

خداجونم شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زایمان طبیعی فقط خودتی و خودت  هیچکس کاری از دستش بر نمیاد باید زور بزنی  من که دکتر میگفت ...

آره واقعا!!!

سر زایمان سومم وقتی داشتم جون میدادم وایساده بودن اونور داشتن نگاه میکردن تازه برای اینکه دکترم برسه ماما داشت دست دس میکردتا اون برسه واپیزیوتومی کنه داد زدم گفتم تورو خدا کمکم کنید فقط نگام کردن تازه مامای بیشعورم بالای لگنم رو فشار میداد ومیگفت زور نزن بعدش یه دفع بچه بیرون اومد ومامای احمق فقط اومد جلو بچه رو گرفت که نیفته زمین😫😫😫😫

طبیعی بعدش اصلااااا درد نداره من همون لحظه که زایمان کردم اینقددددد حالم خوب بود که خدامیدونه شوهرم ...

دقیقامنم همینطوربودم 😅

وقتی رفتم تواتاق خانم تخت بغلی که سزارین شده بود باتعجب نگاه میکرد 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آره واقعا!!! سر زایمان سومم وقتی داشتم جون میدادم وایساده بودن اونور داشتن نگاه میکردن تازه برای ای ...

دوست عزیزجواب سوال من رونمیدید؟؟؟

دقیقامنم همینطوربودم 😅 وقتی رفتم تواتاق خانم تخت بغلی که سزارین شده بود باتعجب نگاه میکرد 

وای آره تو اتاق منم یه سزارینی بود که نمیتونس تکون بخوره بچه رو میاوردن رو شکمش شیرش میداد ... اصلا بچشو بغل نکرد ...

من اونو دیدم خداروهزار مرتبه شکر کردم که طبیعی زایمان کردم

خداجونم شکرت😍
عزیزم فقط وفقط به خاطر سنگینیه شکمه که تواکثرافراد بواسیروشقاق به وجودمیاد  من اینوازدکترخودم ...

اولا که من در دوران بارداریم هیچ مشکلی از بواسیر وشقاق نداشتم وپیش جراح عمومی رفتم وگفت در اثر زور زدنهای طبیعی شقاق وبواسیر گرفتی!!!

ثانیا هر سه بارش رو رفتم که اپیدورال کنم یه دفعش دکترم منصرف کرد وگفت زایمانت داره سریع انجام میشه اپیدورال نکن

دفعه دوم دکترم دیر رسید ودفعه سوم هم بچه توی کانال زایمان بود ودیگه نمیشد کاریش کرد.

انشاالله به سلامتی زایمان کنی و در آرامش وسلامتی کامل دلبنتو در آغوش بگیری  لطفا سر زایمانت و ...

چشم حتماااا یادم میمونه 

توروخدا دعا کن زایمان اسونی داشته باشم 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
اولا که من در دوران بارداریم هیچ مشکلی از بواسیر وشقاق نداشتم وپیش جراح عمومی رفتم وگفت در اثر زور ز ...

نمیدونم والا .ولی شماکه اینقدرازخوبی سزارین میگی باهمه اینابازم عجیبه برام که طبیعی زایمان 

جوری ازخوبیه سزارین میگی انگارتواون ۳تازایمان یه سزارین داشتی وخوب بوده 

تاتجربه نکنی اصلانمیتونی مقایسه کنی اینارو 

آره دقیقا هردو عوارض داره منم تو اطرافیانم دیدم کسی رو که سزارین بوده بخیه هاش عفونت کرده و شکمش سور ...

اونیکه میگی رحمش مشکل دار شد بعدش چی شد؟

ینی دوباره باز کردن جای بخیه رو؟

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
نمیدونم والا .ولی شماکه اینقدرازخوبی سزارین میگی باهمه اینابازم عجیبه برام که طبیعی زایمان  جو ...

اطراف من هم سزارینی بودن وهیچ کدوم اون دردی رو که من توی طبیعی کشیدم نکشیدن!!

اطراف من هم سزارینی بودن وهیچ کدوم اون دردی رو که من توی طبیعی کشیدم نکشیدن!!

نمیدونم 

من یه عمل مشابه سزارین داشتم .تا۱ماه تمیتونستم خم بشم وعطسه کنم وبخندم 

تازه دوتابخیه دوسانتی هم بیشترنخوردم واون حال روداشتم 

سزارین ازاین سرتااون سرشکم روپاره میکنن ومشکلات ودردهاشم حتماچندبرابره دیگه 

به گفته های دیگران زیاداعتمادنکن 

زنداییم زایمان اولش طبیعی شد وزایمان دوم مجبورشد سزارین کنه 

الان بازبارداره ودوباره میخوادطبیعی زایمان کنه 

اگه بدبوداصلاانتخابش نمیکرد 

احتمالاشماهم چون دردزیادی داشتی شایدلگنت کوچیک بوده 

بازم هدم نمیدونه چی بگه 

هردوسختی دارن واسه یکی کمتروواسه یکی بیشتر