2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 118 پست
جوابتو دادم

بله دیدم بعدازدوبارپرسیدن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم  من یه عمل مشابه سزارین داشتم .تا۱ماه تمیتونستم خم بشم وعطسه کنم وبخندم  تازه دو ...

یا اگر هم طبیعی بودی اینقدر راحت بوده که فکر میکنی همه طبیعی ها همینطورن!!!

نه خیر شما یکبار سوال رو پرسیدی که صبر نداشتی من داشتم تایپ میکردم  فکر کردی نمیتونم جوابتو بدم ...

عزیزشمااصلاتواین تاپیک نبودی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یا اگر هم طبیعی بودی اینقدر راحت بوده که فکر میکنی همه طبیعی ها همینطورن!!!

نه اتفاقا خیلیم راحت نبود به هرحال دوتاش دردداره ولی طبیعی کمتر .من سنم خیلی پایین بود.ومسلماواسه من مشکل ترهم بوده 

شما هم سختی طبیعی رو نکشیدی پس نمیتونی قضاوت کنی

اتفاقا سختی طبیعی روهم کشیدم که میگم دردش کمتره 

سختی داره ولی به پای سزارین نمیرسه 

خواهش میکنم بگو چجوری لطفا 

درد طبیعی متل درد پریود که میشی هست ولی خییییییییلللللللیییییی دردش شدیدتر من از ساعت 4/5بعدظهر که کیسه ابم پاره شد دردای مثل پریودی شروع شد ساعت یازده شدتش خیلی زیاد بود مردم و زنده شدم اصلا قادر به هیج کاری نبودم حتی سیر شده بودم من که از ظهر روز قبلش هیچی نخورده بودم تا ساعت سه صبح فرداش همین دردا رو داشتم تا دهانه رحمم کامل باز شد اینم بگم تا هفت سانت دهانه رحمت باز بخاد بشه دردات واقعا شدیده ولی از ساعت سه صبح تا جهار و نیم صبح که بجم از دهانه رحمم اومد بیرون دردام کم شده بود قابل تحمل شده بود همون زمانی که میگن زور بزن تا بجه بیاد بیرون بعدش چهل و پنج دقیقه بخیه هام باورت میشه اصلا دردش انگار حس نمیشد از بس درد کشیده بودم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

درد طبیعی متل درد پریود که میشی هست ولی خییییییییلللللللیییییی دردش شدیدتر من از ساعت 4/5بعدظهر که ک ...

اینم بگم میگن بعد طبیعی دردات از بین میره اینطور نیست عوارضش خیلی زیاده مثل پایین افتادگی رحم بواسیر درد کمر و گودی کمر من همشو تجربه کردم ولی دوستم اصلا بعد سزارین اینا رو نگرفت دردای بخیه شم شیاف میذاشت ولی طبیعی هیچ مسکنی نداره نظر من اینه من واسه طبیعی واقعا به تمام معنا مرذم و زنده شدم 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

چرا؟کارش مامورتیه؟

نه 

صبح تاشب سرکاره