2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 118 پست
من که زایمان کردم  خدا سر شاهده با هر بخیه جیغ میزدم

الهی ☹

دکترت نیومدبالاسرت؟ 

من دکترم خودش اومد وخیلی هواموداشت .تواطرافم هم اکثراطبیعی زایمان کردن هیچکدوم دردنداشتن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما بخیه روی شکم وجای تمیز رو با بخیه های طبیعی مقایسه میکنی؟؟؟؟؟!!!!!!! بخیه های طبیعی که من برای ...

تازه از بعدش هم نگم که بعد از زایمانهام حالا افتادگی گرفتم واز یه طرف هم گشادی واژن.

حالا بعد از اون همه سختی باید برم یه عمل سنگین هم بکنم!!!

نه طبیعی درد بخیه نداره فک کن شکم هفت لایه پاره میشه حتی تصورشم وحشتناکه ولی طبیعی بخیه هاش کمتره و ...

خوب من اطرافیام‌کسایی بودن ک درد بخیه زایمان نمیزاشت تا ده روز بشینن.یا عفونت کرده بود بخیشون و کلا پشیمون شده‌بودن از طبیعی.یا یکی بود میگفت من مویرگای اطراف مقعدم‌پاره شده و کبود.بواسیر و اینا هم بماند

البته طبیعی خوبه چون چیزیه ک خدا تو خلقت زن گذاشته اما هردوش عوارضو درد داره

خواهش میکنم بگو چجوری لطفا 

از شروع دردم تا زایمانم فقط 1/5 ساعت بود، همه پرسنل اونجا گفتن راحت ترین زایمانی بود که دیدن ولی من انگار حس کردم تمام بدنم و استخونام داره میشکنه و تو هم میره 😫😫😭😭😭 اینقدر درد داشتم که نمیتونستم زور بزنم و از شدت درد از هوش میرفتم دوباره درد زایمان شروع میشد از شدت درد به هوش میومدم دیگه دکترا ترسیدن بمیرم هی دارو میزدن، دخترم تو کانال زایمان گیر کرده بود سرش و من نای زور زدن نداشتم بلاخره دکتر اومد دم گوشم گفت ببین نمیشه دیگه سز کرد سر بچه گیره اگه زور نزنی بچه ات خفه میشه میمیره و من چنان گریه کردم خدایا خودت کمک کن و انگار معجزه شد و چنان زور زدم بچه پرید بیرون، ولی چون بچه ام داشت خفه میشد نتونست اولش گریه کنه و کبود شده بود و نیم ساعت بعد گریه کرد ترسیدیم کلی 😭😭 با خودم گفتم چه خریتی کردم که طبیعی انتخاب کردم هم خودمو داشتم به کشتن میدادم هم بچه ام، بعدشم بخاطر بخیه هام دیگه هیچ وقت از رابطه هام اون لذت قبلی نبردم و دچار کمردرد شدید هم شدم بعدش

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
نمیدونم والا  منم سختم بود ولی به اندازه سزارین سخت نیس که نه میتونی خم بشی نه میتونی عطسه وسر ...

آره.مخصوصا وقتی خوابی میخای بلند شی واقعا عذابه...کلا زن بدبخته🙁از وقتی هم ک بچه دنیا میاد کلا دیگه واسه خودت نیستی همه ی وجودو روح و جسمت وقف اونه

خوب من اطرافیام‌کسایی بودن ک درد بخیه زایمان نمیزاشت تا ده روز بشینن.یا عفونت کرده بود بخیشون و کلا ...

آره دقیقا هردو عوارض داره منم تو اطرافیانم دیدم کسی رو که سزارین بوده بخیه هاش عفونت کرده و شکمش سوراخ شده بود بخاطر باز شدن بخیه ها... یا یکی دیگه بنده خدا سزارین کرده بود بعد دوماه خونریزیش بند نمیومد اونم شدددددید بعد از کلی دکتر و سونو متوجه شدن رگ های داخل رحم نمیدونم چی چی شده که خونریزی کرده ... جفتش ممکنه عوارض بدی بده که خب شانسیه دیگه ... تو همین تاپیک خیلیا از طبیعی راضی بودن خیلیام از سزارین ... نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بده ولی من ترجیح میدم راهی که خدا تعیین کرده واسه به دنیا اومدن بچه رو انتخاب کنم ... حتما حکمتی هس توش 

خداجونم شکرت😍

انشاالله به سلامتی زایمان کنی و در آرامش وسلامتی کامل دلبنتو در آغوش بگیری 

لطفا سر زایمانت و اولین شیری که به فرزندت میدی من حقیر رو هم دعا کن اسمم فضه است  دعا کن که این ماه باردار باشم 

من که زایمان کردم  خدا سر شاهده با هر بخیه جیغ میزدم

دقیقا!!!

به خدا این قدر جیغ زده بودم بعد از زایمان تا چندروز صدام گرفته بود هرچی به دکتر میگفتم بخیه زدن درد داره الکی یه اسپری بی حسی میزد بعد میگفت الکی نگو!!!😖😖😖هربار سوزن رو وارد پوستم میکرو بعد نخ رو میکشید جیغ میزدم فقط میگفتم تورو خدا تمومش کن!!!