2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 118 پست
آره.مخصوصا وقتی خوابی میخای بلند شی واقعا عذابه...کلا زن بدبخته🙁از وقتی هم ک بچه دنیا میاد کلا دیگه ...

اتفاقازن خوشبخته که این لحضه هارومیچشه 😊

تاموقعی که بارداربودم شوهرم همش حسرت دیدن وحس کردن بچمومیخورد 

الانم حسرت نبودن توهمه ی لحظات مهم زندگیش 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من قرار بود سزارین بشم ولی  درد زایمان گرفتم تا رسید بیمارستان  دکتر گفت فول شدی باید طبیعی بیاری .  من هنگ کردم فقط میگفتم سزارینم کنید قبول نکردن گفت که بچه تو کانال نمیشه سزارین بشی من که اصلا نه ورزشی کرده بودم نه آمادگی حساب کنید چه بدبختی کشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بواسیر و شقاق واسه سزارینی ها هم احتمالش هست  دیدم موارد اینجوری

ببخشیدا توی طبیعی در اثر زور زدن بواسیر وشقاق بوجود میاد در اثر سزارین که زور زدنی نیست احتمالا اون به خاطر عوارض بارداریشون بوده

دقیقا!!! به خدا این قدر جیغ زده بودم بعد از زایمان تا چندروز صدام گرفته بود هرچی به دکتر میگفتم بخی ...

عزیزم شماهر۳بارطبیعی زایمان کردید؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ببخشیدا توی طبیعی در اثر زور زدن بواسیر وشقاق بوجود میاد در اثر سزارین که زور زدنی نیست احتمالا اون ...

بواسیروشقاق به خاطرسنگینی شکمه 😑

اخه نمیدونم درد طبیعی واقعا چجوریه؟  نمیدونم انقدر بده یعنی؟😬چجوریه

هیچی 

طبیعی میگی کاش میمردم راحت میشدم

سزارین میگی کاش ی دارویی ساکتم میکرد 

تو مرا جان وجهانی
شما بخیه روی شکم وجای تمیز رو با بخیه های طبیعی مقایسه میکنی؟؟؟؟؟!!!!!!! بخیه های طبیعی که من برای ...

وای درستمیگی.

وقتی طبیعی هم‌قلبش هم بعدش درد میکشی پس چکاریه 

همون سز‌میکنم 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

استارتر جان عزیزم 

من تجربه سه تا زایمان طبیعی دارم دوتا خوب و یکی بد 

خواهرم تجربه دوتا سزارین داره یکی بسیار بد و یکی خوب

اولا واسه هر کدومش فرقی نداره دکترت باید خوب و کاربلد باشه 

واسه طبیعی باید خودت آستانه تحمل دردت بالا باشه وگرنه کم میاری 

تکنیک های تنفس رو از نت بگیر بخون، باید خونسرد باشی ببین زایمان طبیعی سخت نیست 

فقط مهم ترین بخشش خودتی که باید کمک کنی به زایمانت 

به موقع نفس گیری کنی ، به موقع زور بزنی و... 

ماما یا دکتری هم که کنارته باید کارشو بلد باشه 

وگرنه احتمال احتباس جنین تو کانال زایمان زیاده و نرسیدن اکسیژن بهش 

سزارین این دردسرا رو نداره ولی اونم عوارض خودشو داره، بهرحال یه عمل جراحی محسوب میشه، بیهوشی یا بی حسی داره و مدت استراحت و مراقبت بعدش باید بیشتر باشه 

بواسیروشقاق به خاطرسنگینی شکمه 😑

توی بارداری به خاطر سنگینی شکم ویبوست بواسیر وشقاق ممکنه بوجود بیاد ولی اگه زایمانها رو مقابسه کنیم در اثر طبیعی بواسیر وسقاق بوجود میاد نه سزارین

وای درستمیگی. وقتی طبیعی هم‌قلبش هم بعدش درد میکشی پس چکاریه  همون سز‌میکنم

عزیزطبیعی فقط قبلش دردداره .البته اگه متنایسب بابدن انتخاب بشه .ختی حین زایمان هم دردنداره 

اشتباه متوجه شدیا