2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 118 پست
هزار برابر بدتر از درد سزارینه!!! درد بخیه سزارین رو با دارو میتونی آروم کنی ولی درد طبیعی با هیچی ...

دردطبیعی فقط واسه قبل اززایمانه 

بعدش اصلادردنیس 

توسزارین هم مسکن هاتایه حدی اثرگذارند 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که. واسه هفت پشتم کافی بود   . اون بخیه هایی که میزنن انگار  بدون بیحسی میزنن  تصو ...

واسه طبیعی بی حسی موضعی میزنن که گلی .اصلادردنداره 

استارترونترسون .خیلی خانمای بارداردیگه هم هستن توتاپیک که شایدبترسن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
درد بخیه ک دوتاش داره.خونریزی هم ک بازم دوتاش داره!!

نه طبیعی درد بخیه نداره فک کن شکم هفت لایه پاره میشه حتی تصورشم وحشتناکه ولی طبیعی بخیه هاش کمتره و زودم خوب میشه 

اصلا قابل مقایسه نیستن

خداجونم شکرت😍
وحشت نکن 🤭 خیلیازیادی بزرگش میکنن .تنهادردش واسه قبل زایمانه که اگه ورزشاانجام بشه ولگن کوچیک نباش ...

گفتنش خیلی راحته!!!

نهایتش دو ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!

توی همین دوساعت طرف ۲۰ بار میمیره وزنده میشه!!!

بهتره برای همدیگه هیچی تجویز نکنیم.بدن با بدن خیلی فرق میکنه سه تا زایمان طبیعی وحشتناک داشتم ومردم وزنده شدم!!!

درسته سزارین هم درد داره ولی اصلا قابل مقایسه با طبیعی نیست!!!!چون دردش بعد از به دنیا اومدن بچه ست ومادر میتونه دارو مصرف کنه ودردش آروم بشه ولی توی طبیعی از یه طرف نگران خودتی ازیه طرف بچه ازیه طرف بخیه ها😖😖😖😖

بعضیا بخیه اذیتشون میکنه و تا ده روز نمیتونن بشینن.هر بدنی ی جوره

نمیدونم والا 

منم سختم بود ولی به اندازه سزارین سخت نیس که نه میتونی خم بشی نه میتونی عطسه وسرفه کنی .که اگه کنی تمام جدوهبادت میادجلوچشمت ازدرد

من طبیعی بودم بعدش بلند شدم راه افتادم انگار هیچی نبود

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
هزار برابر بدتر از درد سزارینه!!! درد بخیه سزارین رو با دارو میتونی آروم کنی ولی درد طبیعی با هیچی ...

الان روش اپیدورال هست بدون درد راحت زایمان میکنی 

استارتر شدیدا بهت پیشنهاد میکنم طبیعی زایمان کن حالا اگر از دردش میترسی اپیدورال کن رااااحت 

خداجونم شکرت😍
الان روش اپیدورال هست بدون درد راحت زایمان میکنی  استارتر شدیدا بهت پیشنهاد میکنم طبیعی زایمان ...

اپیدوراال که میگن جواب نمیده درد دارن باز خیلیا با این مدلم

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
نه طبیعی درد بخیه نداره فک کن شکم هفت لایه پاره میشه حتی تصورشم وحشتناکه ولی طبیعی بخیه هاش کمتره و ...

شما بخیه روی شکم وجای تمیز رو با بخیه های طبیعی مقایسه میکنی؟؟؟؟؟!!!!!!!

بخیه های طبیعی که من برای زایمانم زدن دردشون وحشتناک بود تا ده روز نمیتونستم بشینم.هر بار میخواستم دستشویی بزرگ بکنم میترسیدم بخیه ها پاره بشن رسیدگی بهشون خیلی سخت بود ودر معرض عفونت!!

اپیدوراال که میگن جواب نمیده درد دارن باز خیلیا با این مدلم

نه من نشنیدم اصلا جواب نده ... مگر میشه جواب نده؟ تو سزارین مگر از کمر بی حس نمیکنن؟ اینم همونه دیگه

خداجونم شکرت😍
گفتنش خیلی راحته!!! نهایتش دو ساعت!!!!!!!!!!!!!!!! توی همین دوساعت طرف ۲۰ بار میمیره وزنده میشه!!! ...

بدن بابدن متفاوته 

اگه لگن کوچیک نباشه وورزشاانجام بشه نهایت دوساعت دردداره .بعدشم سزارین ازدوساعت دردش بیشتره وتایه حدی مسکن هادردروکم میکنن 

بعداززایمان طبیعی اصلادردی نیس .راحت طرف میتونه بشینه وبلندشه وکارهاشوبه تنهایی انجام بده 

ولی سزارین طرف ازدردحتی نیتونه بلندشه به بچش شیربده