2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 118 پست
طبیعی خیییلی خوبه برخلاف گفته های نی نی سایتیا  البته اگه ورزشاروانجام بدی

من اصلا هیچ ورزشی انجام ندادم فقط پیاده روی

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله ب خوشی و سلامتی فارغ بشی گلم ❤🌺

انشالله 

دعام کن

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

اندازه خونریزی تو دوتاش یکی هست ؟

طبیعی خونریزیش کمتره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
وا شما از بخیه ای که توی بی حسی میزننت میترسی اونوقت از درد وحشتناک طبیعی نمیترسی؟؟؟؟؟!!!!!!!!

اخه نمیدونم درد طبیعی واقعا چجوریه؟  نمیدونم انقدر بده یعنی؟😬چجوریه

من اصلا هیچ ورزشی انجام ندادم فقط پیاده روی

همونم خوبه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

انگار بگی دست راست نداشته باشی زندگی سخته یا دست چپ .

یکی هفت لایه شکم رو باز میکنن .

جدیدا نمیخوام بترسونما اطراف من س تا سزارین داشتیم س تا شونم ب جذبی ها حساسیت دادن .

من طبیعی رو تجربه کردم سخت هست اما راحت میشینی ب بچه شیر میدی و راحت تر ب کارات میرسی .

هردو سخت اندهر دو درد دارن حالا کدوم رو مغزت قبول میکنه اونو برو..

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

اخه نمیدونم درد طبیعی واقعا چجوریه؟  نمیدونم انقدر بده یعنی؟😬چجوریه

هزار برابر بدتر از درد سزارینه!!!

درد بخیه سزارین رو با دارو میتونی آروم کنی ولی درد طبیعی با هیچی آروم نمیشه وبدیش اینه که هیچ کی هم کمکت نمیکنه!!!😟😟😟😟

ممنون عزیزم سلامت باشی  خیلی برام دعا کن😭

تو تاپیکا قبلیم گفتم من درد دوتاشو کشیدم هر دو کمی سخته ولی باور کن یه ماه نمیشه یادت میره چون نینی میاد همه دردا میره دوتاشم خوبه کسی تجربه بد داره دلیل نمیشه واسه همه اتفاق بیوفته

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
لعنت به زایمان طبیعی  . همه امام وامامزاده و نوه نتیجه انبیا رو صدا کردم  یک بدبختی بود & ...

مبشه توضیح بدی کامل چجوری بود خواهشااا

من اصن وحشت دارم طبیعی فکرشم دیوونم‌میکنه

وحشت نکن 🤭

خیلیازیادی بزرگش میکنن .تنهادردش واسه قبل زایمانه که اگه ورزشاانجام بشه ولگن کوچیک نباشه نهایت دوساعت 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

برو سزارین کن راحت بچه رو در بیار 

منکه از طبیعی خیلی میترسم

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤