2777
2789
عنوان

فرار کردن...

388 بازدید | 30 پست

برای چندمین روز متوالی از خودم،احساساتم،زندگی و همه دنیا میخوام فرار کنم...حس زندگی پر کشیده از وجودم و فقط زنده ام..مداوم از همه چیز به هر نحوی میخوام فرار کنم...دیروز و پریروز سردرد جانفرسایی داشتم که هر کاری می کردم اروم نمی شد...و وسط انجام دادن کارایی ک مجبور به انجامشون بودم چندین و چند بار گریه ام گرفت..انگار این روزا تنها واقعیت موجود جلوم اینه که مجید نیست..هست ولی با من نیست...هست ولی حتی یه رد و نشونم به دنیای من نمیده...

این جمله تکرار میشه تو سرم و گیج می شم بغض می کنم و باز خواننده میخونه:  

با تو رنگ دنیام چه قشنگه..من شب تارم و توام شدی ماهمووو و تو ذهنم برا بار هزارم تکرار می شه اون شب که باهم قرار داشتیم و اون مجبور شد بره تو جاده یه کاریو انجام بده...یادم میاد که وقتی اومد پیش من با حالت خجالتی و ذوقی گفت:«نبودی ماهو ببینی تو جاده چقدر نور داشت و من همینطور که به ماه نگاه می کردم همش یاد تو بودم،انگار تو توی ماه بودی عزیزمم.»

و من نگاهش کردم دستامو تو دستاش محکم کردم و خندیدم...

باز پرت می شم تو دنیای واقعی اشک به چشمم میاد و خواننده میخونه توی وضعیت سفیدم باهات متضاد منی ولی رفیقم باهات...💔😭 بعد هق هق میزنم و یاد روزاخری مبوفتم که گفت اشتباه من اینه ک تو رو دوست دارم و من پر از اشک بهش گفتم منم خیلی خیلی خیلی دوستت دارم با وجود همه تفاوتامون...

با تو رنگ دنیام چه قشنگه..گیجی..بغض..بی حوصلگی..فرار...حسرت..خواب پریشون...واقعیت های دنیا..و من تنهای تنها با همه این حسها...

(samapishva عزیزم درسته که تو دوست مجازی من بودی اما ب اندازه دوست واقعی دوستت داشتم،یهو رفتی؟

من اصلا امادگی از دست دادن هیچ چیزی رو اطرافم ندارم.. بی خبر نباید می رفتی... آه) 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بغض اونقدر گلومو فشار میده و محاصره میکنه که راه نفس بسته می شه و من یادم میاد که قبلا هیچ وقت اینطور گریه نکردم...و اصلا پن نمی دونستم گریه یعنی چی..هق هق یعنی چی...و به ذهنم میاد که اخرش کی به زندگی برمیگردم؟امیدی هست؟ چرا اشک و بغضم تمومی نداره؟!

خواننده میخونه قشنگه بعد شب تیره، روشنی صبح...

و من تو اینه به دختر،۲۶ ساله ای نگاه می کنم که زیر چشماش چند تا چین و چروک جدید افتاده..دور لبش خط افتاده و هیچ نشونی از شادابی قبلا تو صورت و چشماش نیست...و به خودم می گم چقدر زود شکسته شدی تو..

خواننده میخونه تو دلیل من برای بودنی،من دلیل تو...

و با بغض به تصویر تار شده ام تو اینه نگته می کنم و انگار روی زمین و تو این دنیا نیستم...گیجم گییج..دلم میخواد دنیا رو بذارم و فرتر کنم یه جایی ک هیچ حسی نداشته باشم..مطلقا هیچ حسی...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری ب خودت ظلم میکنی مهتاب چرا باخودت دشمنی داری چرا به خودت و روح وجسمت رحم نمیکنی ازت خواهش می ...

اصلا حالم ثابت نیست..یکم بیخیالم پنج روز داغون..الان از روزی ک اون اتفاق افتاد چند ثانیه دیدمش کلا حالم خرابه...اصلا نمیدونم چ کنم با خودم..برم چی بگم بهش..

اصلا حالم ثابت نیست..یکم بیخیالم پنج روز داغون..الان از روزی ک اون اتفاق افتاد چند ثانیه دیدمش کلا ح ...

حرفایی ک تو دلته.حال خرابت،دلبستگی قطع نشدنیت،دلتنگی شدیدت و هرچه ک توی ذهنته

توی تاپیکات دیدم ک مشاورتم گفته باید باهاش صحبت کنی

حرفایی ک تو دلته.حال خرابت،دلبستگی قطع نشدنیت،دلتنگی شدیدت و هرچه ک توی ذهنته توی تاپیکات دیدم ک مش ...

مشاوره ام گفت فقط حق داری خشمتو و حرفای دلتو ک بهت ظلم کرده بگی..اگه بخوای برگرده به خودت اسیب میزنی

اصلا حالم ثابت نیست..یکم بیخیالم پنج روز داغون..الان از روزی ک اون اتفاق افتاد چند ثانیه دیدمش کلا ح ...

فقط میتونم‌بگم ثانیه به ثانیه ی حالت برام قابل درک و قابل لمسه!

حال منم دقیقا مث حال توعه!

عاشقی همینه متاسفانه‌‌..

خیلی سخت میگذره خیلی

فقط میتونم‌بگم ثانیه به ثانیه ی حالت برام قابل درک و قابل لمسه! حال منم دقیقا مث حال توعه! عاشقی ه ...

به نظرم رابطه و زندگی رو باید ساخت..نمی گم هر شرایطی رو باید تحمل کرد..اما اگه عاشقی بسازش...من واقعا اگه بدونم چیکار باید بکنم تا همه چیز درست بشه این کارو می کنم

اون ادم بهت آسیب میزنه نکن این کارو با خودت 🥺🥺 ولی اگه نمیتونی فراموشش کنی یه بار دیگه برو سمتش ش ...

خیلی حالم بده..خیلی خیلی...اصلا ارامش ندارم و همش میخوام گریه کنم...چ کنم با خودم..هی می گم خدای من حکمت این اتفاق چی بود تو که میدونستی من توانشو ندارم...چ کنم 

خلاصه این روزا میشه پریشونی،ناامیدی،خستگی از خودم،حال بد شدید،تهوع،حس اعصاب خوردگی داشتن،خواب پریشون و یه دنیای درد تو چشما و دلم..قلبم درد میکنه واقعا امشب...چ کنم با خودم اخه؟!

راهشو بارها بهت گفتیم گوش نمیدی

با خودم به نتیجه رسیدم دیگه...می نویسم زود اگه سردرد و ضعف رهام کنه البته...

خیلی حالم بده..خیلی خیلی...اصلا ارامش ندارم و همش میخوام گریه کنم...چ کنم با خودم..هی می گم خدای من ...

اشتباه ترین کار برگشتن به این رابطه اس

ولی الان که نمیتونی هیچ جوره فراموشش کنی برو سمتش

به مرور زمان میبینی درست نمیشه خودت بدت میاد ازش

خدارو چه دیدی شایدم درست شد

ولی حتی اگه درستم بشه اون روزایی که بهت خیانت کرده عقده میشه توی دلت با هر اتفاق و دعوا و بگو مگویی که بینتون پیش میاد خاطرات خیانتش هجوم میاره به فکرت 

اینو یه ادمی بهت میگه که بارها از نامزد ستبقش خیانت دید خیلی نشست پاش بلکه درست بشه ولی نشد که نشد اخرش مجبور شدم تموم کنم 

اینم بگم 

اون اگه عاشقت بود ولت نمیکرد

اون دوستت نداره و نداشت فقط عادت کرده بود بهت

یه مرد عاشق اصلا نمیتونه کسی که عاشقشه رو ول کنه بره اینکه تموم شده مقصر تونیستی مقصر اونه و خیانتاشه

اگه یه درصدم دوست داشت ولت نمیکرد بره