2777
2789
عنوان

خسته شدم

84 بازدید | 9 پست

به شوهرم میگم بریم سر خونه زندگی میگه دستم خالیه ،بابام تو کتش نمیره میگه برید هر روز یکی داره بهم تو خونه نیش میزنه چرا نمیرید (ما ترک هستیم پدرم نمیزاره زیاد عقد بمونیم یکسال شده الان )،جهیزیه ام کامله تقریبا ..حس اضافی بودن دارم بینشون ...بخدا من فقط برای شام و  جای خواب میرم خونه وگرنه صبحانه ناهار شرکتم ...هیچ کدوم درک نمیکنن من چه فشاری دارم تحمل میکنم فشار کار،فشار قسط،جهیزیه،فشار خانواده خودم شوهرم ....پشیمونم از ازدواج کردنم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

میگذره عزیزم 

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا :/ خانوادت باید یکم درکت کنن دیگ اینطوری نمیشه که 

نمیکنن واقعا بریدم دیگه 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............