2777
2789
عنوان

بگین بابام کار خوبی میکنه ؟

379 بازدید | 17 پست

تو کارخونمون 

یکی از اوستاکارا چند ماه پیش از من خواستگاری کرد

واقعا پسر بدی نبود اخلاقش هم خیلی خوب بود با اینکه سنش کمه دوست بابامه 

شغل های دیگه ای هم داشت در کل خیلی پسر پرتلاشی بود با اینکه احتیاجی نداشت پیش بابام کار میکرد 

چند تا مغازه و چند تا اپارتمان از باباش رسیده بود براش واقعا هیچ احتیاجی نداشت تو کارخونه ما کار کنه

هر چی از اخلاقش بگم کم گفتم 

منم یه نامزدی ناموفقی داشتم چند سال پیش

ایشونم ازدواج کرده بودن جدا شده بودن و یه بچه ساله از ازدواج قبلیش داشتن 

بقیشو‌الان مینویسم

به دلم ننشست اصلا نتونستم به چشم شوهر نگاش کنم بخاطر همین جواب منفی دادم بهش

من خودمم تو کارخونمون مدیر فروشم 

ایشون بعد اینکه من جواب منفی دادم بهش گفت یه مدت نمیاد سر کار ۲ ۳ ماه بود رفته بود ترکیه

مشکل من اینه که بابام دوباره رفته دنبال اون تا بیاد سرکار

ببینین کار خوبی میکنه ؟ میگه هیچ کس مثل اون کار بلد نیست دوستمم هست

من به بابام حق میدم اون پسر مثل دست راست بابام بود تو همه جا دستشو میگرفت حتی بابام افتاد بیمارستان به عنوان همراه پیشش موند دو هفته بعدش هر روز به بابام سر میزد تا خوب بشه واسه باغمون باغبان پیدا مبکرد کارگر کم میشد اون پیدا میکرد خیلی کارای دیگه میکرد

چند ماه پیش بهم پیام داد چرا قبولم نمیکنی چرا اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا سین نزدم

بلاکش کردم

با یه شماره دیگه‌ پیام داد دید جواب نمیدم زنگ زد

خیلی ناراحت بود خیلی 

گفت واقعا عاشقمه سال هاست 

من میدونم الانم عاشقمه مطمئنم چون هی از اینستا بهم درخواست میده رد میکنم با پیج فیک میاد مطمئنم اونه و منو حتی فراموشم نکرده 

به نظرتون بابام با این شرایط کار خوبی کرده رفته دنبالش که بیا سرکارت ؟؟ اینم بگم بابام پیام دادناشو نمیدونه فقط فکر میکنه خواستگاره رد کردیم رفته به بابام گفتم نکن نیاز اون خواستگارم بود گفت یه دخترو هزار نفر میخوان دیگه 

از اینورم خواستگارم که قصدمون باهاش ازدواجه من نگفتپا بهش یه جوری جریان این خواستگار به گوشش رسیده ناراحته که چرا میخواد باز پیش بابات کار کنه

همو هم میشناسن با خواستگارم 

از این طرفم هی قراره چشم تو چشم بشیم

من دلم برای پسره میسوزه بخدا

روزی که خواستگاری کردن خیای ناراحت بودم خیلی

میگقتم ای کاش چنین کاری نمیکرد واقعا خیلی خیلی ادم خوبیه به سختی تونستم بگم که جوابم منفیه با اینکه دوسش نداشتم و عاشقشم نبودم 

چرا باهاش ازدواج نمیکنی

چیکار کنم نتونستم به چشم شوهر نگاش کنم بخدا اگه عاشقش میشدم از لحاظ منطقی هم خیلی خوب بود هم به همه چیش شناخت داشتیم هم اخلاقش خوب بود

از یه طرف دیگم دارم با یکی دیگه آشنا میشم برای ازدواج اون این قضیه رو فهمیده من نگفتما از جای دیگه شنیده که مفصله 

میگه نباید بری سر کار وقتی اون پسره اونجاست 

جوری که شما تعریف کردی منم ناراحت شدم حالا چرا دوسش نداری

نمیدونم خوش قیافه هم هستا اونقدر خوبیکرده شرمنده شدیم همگی وقتی جواب منفی دادیم

۴ بار اومدن خواستگاری جواب بگیرین بابام هی فرصت میخواست اخرش بهشون گفت بخدا دخترم نخواست من خیلی میخواستم بشه 😐😞