2777
2789
عنوان

ترس از مدفوع

306 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان کسی بچه دوساله داره ترس از مدفوع داشته باشه .

میگه دستشویی داره میبرمش شلوارشو درمیارم نمیشینه بدون شلوار انجام نمیده میترسه 😔الانم یبوست داره دیر به دیر دسشویی میکنه نمیدونم چکارش کنم 

برادرزاده منم ایستاده دستشویی می‌کرد میترسید الان درست شده. شما اول یبوستشو درمان کن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشویقش کن. بچتو یکی ترسونده. بهش غذای ملین بده

براش قصری بخر

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

بهش بگو پی پی کن بره پیش مامانش تو چاه.اونا خونشون اونجاس.جاش تو دل تو نیست.ببخشید حال بهم زنه ولی منم با این روش به پسرام یاد دادم.

چندتا بسته برچسبم گرفته بودم هردفعه انجام میداد یه دونه میدادم خودش میزد رو دیوار دستشویی

آره بچه خواهرشوهرم اینجوری بود بیچلره یک سال باهاش درگیر بود، واسه یوبوست ببرش دکتر بعدش اون میبردش تو حموم آب بازی میکرد تشویقش میکرد تا دستشویی کنه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

من تجربه ندارم‌ ولی میدونم باید ملین بدی که مجبور بشه بره. بعدم بگو براش جایزه میخری. 

از پی پی‌ش هم تعریف کن. من برای پسرم میگفتم نگاه کن شبیه کرمه یا ببین چه خوشگله. به به چقدر پی پی کردی آفرین و از این حرفا. بعد میگفتم باهاشون خداحافظی کن برن خونشون. 

اینحوری با بازی پی پی کردن دوست داشت

خاطره بدی داره حتما یبوست داشته پشتش درد گرفته بخاطر همین 

توی بچه ها میگن تا وقتی یبوست دارند از پوشک نگیرید 

براش قصه های درباره پی پی کردن تعریف کنید عروسک هاش رو ردیف کنید بگید میخوان پی پی کنن و.. 

برادرزاده منم ایستاده دستشویی می‌کرد میترسید الان درست شده. شما اول یبوستشو درمان کن 

کاش بچه منم ایساده انجام میداد اصلا اعتماد به نفسمو از دست دادم هر کاری میکنم راضی نمیشه فقط جیغ و گریه .

کاش بچه منم ایساده انجام میداد اصلا اعتماد به نفسمو از دست دادم هر کاری میکنم راضی نمیشه فقط جیغ و گ ...

با حرف و بازی و این‌چیزها ترسشو کم کن از مشاور کمک بگیر

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

آره بچه خواهرشوهرم اینجوری بود بیچلره یک سال باهاش درگیر بود، واسه یوبوست ببرش دکتر بعدش اون میبردش ...

منم از 18 ماهگی درگیرم باورکن بادکنک و برف شادی اصلا جشنه 😂ولی قبول نمیکنه تمام راه ها رفتم