2777
2789
عنوان

خونه بخرم یا نه

345 بازدید | 31 پست

۷ساله خونه بابام زندگی میکنیم نصف وسیله ها برای بابام ایناست من هنوز کامل جهیزیه نیاوردم.

خداروشکر پای مادرشوهرم از خونمون بریده شده حدودا ۱.۵ طلا داریم بابام ۷۰۰ نقد داره بقیشم مامانم قراره طلا بده حالا شوهرم خیلی تاکید داره خونه بخریم حتما هرجور شده در حالی که واقعا دغدغه خونه نداریم فعلا داریم زندگی میکنیم و پولمونم درحد خونه نیست. نظورتون چیه؟

پ.ن: دلیل اصرارش برای خونه رو هم نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلامامانت برمیگردونه یا۷۰۰باباتو؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگر به نامت میشه همه اش یا نصفش چرا نخرید

حق داره

تا کی میخواهید مستاجر بابات باشید؟

به شوهرت حق بده دلش بخواد مستقل باشه و دوماد سرخونه نباشه بنده ی خدا

شاید شما هیچی نگین اما مردم میگن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بخرین، ولی بعداً این مبالغی که از پدر مادرتون قرض گرفتین رو پس خواهید داد؟! خیلی زیاده!

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

نه معلومه که نه برگردونه هم نمیگیرن

خوب پس دلیلش مشخصه مفت مفت صاحبخونه میشه به تسم پدرومادرتم بخوره بتومیرسه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖