2777
2789

من ب عنوان کسی ک زایمان طبیعی داشتم ولی بچم اخری سرارین شدم..اگه برگرذم عقب سزارین انتخاب نمیکنم.صدرصد طبیعی میوردم...من با این زایمان آخرم مردم یعنی داغون شدم دوروز گذشته با دوبچه ذیگه نمیتونم راه برم..چقد تو بیمارستان سرم و پمپ درد و هزار کوقت و زهرمار بهم زدن چقدر تجربه بدی داشتم.هنوز دارم تازه ب سختی قدم برمیدارم

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اصلا بدترین زایمانی بود ک داشتم.بنطرم با ابن دردهای ک کشیدم سزارین ارزشش نداشت.مگر اورژانسی یا تشخیص پزشک باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه تا سزارین داشتم خوب بود برای من

من موندم کسای ک سزارین میشن چطور میتونن با همه این دردهای ک کشیدیم دوباره بتونید باردارشید مجبور ب سزارین شید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من اوج درد زایمان طبیعین یکساعت بود بعدش سبک راحت همه کار میتونستم کنم هیچ مشکلی یا دارواضافه تر نداستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم دوتا زایمان طبیعی داشتم بچه سومم با پا بود سزارین شدم

بعد اون دوتا زایمانم که طبیعی بود بدنم خیلی خوب و عالی بود اصلا انگار زایمان نکرده بودم ولی بااین سزارین خیلی با جای بخیه اش مشکل دارم حس میکنم ناقص شدم هنوز بعد ۶ماه روی شکم میخوابم جای بخیه ام اذیت میکنه یه جوریه بیحسه و گزگز میکنه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

من ی بار سزارین کردم عالی عالی بود

چطور میتونید بگید عالی بر چ اساسی دارید میگید.اصلا درک نمبکنم.حتما یادتون رفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من بیست سال پیش سزارین کردم و خیلی راضی هستم،از روز سوم خیلی بهتر شدم و مشکلی نداشتم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چطور میتونید بگید عالی بر چ اساسی دارید میگید.اصلا درک نمبکنم.حتما یادتون رفته

نه عزیزم بهترین دکتر و بهترین بیمارستان شخصی عمل کردم همه چی پرفکت بدن خانم ها باهم دیگه متفاوته ب امید خدا برج سه سزارین دومم هست

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

منم دوتا زایمان طبیعی داشتم بچه سومم با پا بود سزارین شدم بعد اون دوتا زایمانم که طبیعی بود بدنم خیل ...

دقیقا تا کسی تجربه نداشته باشه نمبدونه.منم چون دیابت داشتم وزن بچه بالا بود سزارین خواستم.همش میگم کاش ی ترفند دیگم داشتم میتونستم برگردم عقب طبیعی رو امتحان کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...