2777
2789
عنوان

کیا سزارین کردن یا قرار سزارین کنن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 140 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیست سال پیش سزارین کردم و خیلی راضی هستم،از روز سوم خیلی بهتر شدم و مشکلی نداشتم

خداکنه منم بهتر بشم روز دومم نشست و برخواست نمیتونم بشم تازه میتونم راه برم ی خورذه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم دو تا سرازین کردم نمیگم سخت نبود اصلا فلان اما راضی بودم اختیاری هم رفتم سزارین دکتر و بیمارستان خیلی مهمه بعد بدن با بدن فرق میکنه

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

نه عزیزم بهترین دکتر و بهترین بیمارستان شخصی عمل کردم همه چی پرفکت بدن خانم ها باهم دیگه متفاوته ب ا ...

انشالله هرچی براتون خیر باشه.منم دکترم براساس عمل و جراحیش ربهترین دکتر هست ولی جای عمل و عواقبش اذیت کننده هس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دقیقا تا کسی تجربه نداشته باشه نمبدونه.منم چون دیابت داشتم وزن بچه بالا بود سزارین خواستم.همش میگم ک ...

چی بگم عزیزم

دیگه خواست خدا بوده وگرنه یکی مثل من که دو زایمان طبیعیم هم سبک و خوب بود دیگه همه میگفتن سومی هم راحت زایمان طبیعی میکنی ولی خب اجباری سزارین شدم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

احتمالا یا سزارین اورژانسی داشتی یا دکترت خوب نبوده. من دو تا سزارین داشتم عالی.

دکترم بهترین دکتر بود .ولی دردهای بعدش اسفناک بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خوب شما اینجوری بودی من کاملا راضیم از سزارین اصلا درد و عوارض هم نداشتم اگر هم دوباره قرار باشه بیارم سزارین میکنم انقدر که خوب و راحت بود بدن با بدن فرق داره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خداکنه منم بهتر بشم روز دومم نشست و برخواست نمیتونم بشم تازه میتونم راه برم ی خورذه

عزیزم هر چی بیشتر راه بری بهتره برات سعی کن اروم آروم تو خونه قدم بزنی بعد حتما هر 6ساعت شیاف بزار اصلا انگار که عمل نکردید راحت بلند میشی

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

انشالله هرچی براتون خیر باشه.منم دکترم براساس عمل و جراحیش ربهترین دکتر هست ولی جای عمل و عواقبش اذی ...

ممنونم عزیزم شکم دارین ؟ ینی اضافه وزن ؟ چون دردناک تر میشه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️