2777
2789
خواهش میکنم عزیزم، بله تاثیر که قطعا داره مخصوصا اگر با اینایی که گفتم قاطی کنی و بذاری خیلی تاثیر د ...

ببخشید شما که پسرونه زدین وقتی موهاتونو شونه میکنی یا میشوری چندتا میریزه م

ببخشید شما که پسرونه زدین وقتی موهاتونو شونه میکنی یا میشوری چندتا میریزه م

شونه که نمیکنم😂😂 فقط با دست حالت میدم اما هیچی نمیریزه رو بالشت هم نمیریزه فقط تو حمام اونم شاید ۲۰ تا شاخه بشه 

من خیلی رو موهام تقویتی میذارم از این چیزهای قدیمی و سنتی اصلا مواد شیمیایی نمیزنم ، رنگ مو گیاهی میذارم درسته که گرونتره ولی خب ارزش داره، کپسول ویتامین تو شامپو میریزم، سبوس برنج خیلی عالیه، من هم دمنوششو میخورم هم تو اون ترکیب با حنا حتما استفاده میکنم، ماساژ با روغن قبل حمام در بازه طولانی عالی جواب میده 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید رنگ گیاهی هم داریم اسمشون چیه 

بله داریم فقط قیمتش کمی بالا هست 

من از مارک فیتو استفاده میکنم 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
بله داریم فقط قیمتش کمی بالا هست  من از مارک فیتو استفاده میکنم

اها همه رنگارو داره شما با چه روغن هایی استفاده میکنید چند دقیقه روی سرتون میمونه موهای من چربه میشه روغن تراپی کنم اخه میگن برای موهای چرب ریزش میاره 

اها همه رنگارو داره شما با چه روغن هایی استفاده میکنید چند دقیقه روی سرتون میمونه موهای من چربه میشه ...

اره همه رو داره 

ببینید هدف از روغن زدن اینه که ماساژ راحت بشه و انگشتها روی سر راحت حرکت کنن و اینجوری به ریشه مو آسیب نرسه، اگر که کسی میگه موهاش میریزه قطعا داره بد ماساژ میده یعنی سفت و خشن، پس اینو در نظر داشته باشین 

روغن سیاهدانه و نارگیل ، ۳۰ دقیقه قبل از حمام