2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میذارم همراه با چیزهای دیگه 

من که خیلی راضی هستم پوست سرم تقویت میشه ریشه موهام از حساسیت خارج میشن 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
با چی قاطی میکنی

از عطاری میرم میخرم میگم تقویت مو بده اونم ترکیبی میده چیزهایی که میدونم : مورد، پودر نخودخام، سبوس برنج، سبوس گندم، حنا، قهوه و .... چندتا چیز دیگه هم هست که نمیدونم چیه بعد از این ترکیب چندتا قاشق میریزم با زرده تخم مرغ و چای دم کشیده و مقداری آب خمیر میکنم چند ساعت مثلا از صبح تا عصر میذارم رو موهام خووووووب ماساژ میدم بعد هم میشورم اینجوری رنگ هم نمیگیره قرمز بشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
از عطاری میرم میخرم میگم تقویت مو بده اونم ترکیبی میده چیزهایی که میدونم : مورد، پودر نخودخام، سبوس ...

ببخشید امضاتون  یعنی چی ؟

زندگی من آسان نیست  اما تلاش میکنم.🤞
هفته ای چند بار میزاری

الان تازه کوتاه کردم موهامو هفته‌ای دوبار میذارم تا جون‌دار بشه، یکی دوماه میذارم

الان تازه کوتاه کردم موهامو هفته‌ای دوبار میذارم تا جون‌دار بشه، یکی دوماه میذارم

ببخشید اینقدر سوال میپرسم ازتون من بعداز زایمان ریزش مو گرفتم الان خوب شدم ولی میگن حنا بزار تا موهات دربیاد الان هم پسرونه زدم به نظرتون درمیاد شما هم پسرونه زدین 

ببخشید اینقدر سوال میپرسم ازتون من بعداز زایمان ریزش مو گرفتم الان خوب شدم ولی میگن حنا بزار تا موها ...

خواهش میکنم عزیزم، بله تاثیر که قطعا داره مخصوصا اگر با اینایی که گفتم قاطی کنی و بذاری خیلی تاثیر داره ، شما قبل حمام هم روغن سیاهدانه و نارگیل را قاطی کن نیم ساعت قبل حمام کف سرت را باهاش ماساژ بده تا گرمای خون را زیر پوستت حس کنی اما شدت ماساژ به گونه‌ای نباشه که آسیب به موهات بزنه، این کار هم خیلی تاثیر داره، از طرفی از درون هم مواد غذایی مثل سبوس برنج و گندم دم کن بخور، مواد ویتامینه مصرف کن تا انشاءالله موهات دوباره رشد کنه 

بله من بخاطر اینکه شاغل هستم و راحت باشم موهامو پیکسی زدم