2777
2789
نه به گذشته فکر کن نه به آینده.افکارتو کنترل کن.نترس همش از افسردگیه.بزرگ که میشه تو هم کم کم یاد می ...

می‌دونی دست خودم نیست میگم اگر اینجوری بمونم چطور باهاش رفتار کنم آینده 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نترس بعدش که این روزات تموم شد بهش میخندی.چند صفحه قرآن بخون نتیجشو بهم بگو

من با خودم میگم اگر خوب شدم یروز یاد این چیزا افتادم باز اینجوری نشم یعنی تا این حد برای من وحشتناکه . باشه میخونم عزیزم .

من با خودم میگم اگر خوب شدم یروز یاد این چیزا افتادم باز اینجوری نشم یعنی تا این حد برای من وحشتناکه ...

نه مطمئن باش همه چی درست میشه.منم کنارتم اگه دوست داشتی باهم حرف میزنیم.میدونم روزای سختی رو داری میگذرونی

نه مطمئن باش همه چی درست میشه.منم کنارتم اگه دوست داشتی باهم حرف میزنیم.میدونم روزای سختی رو داری می ...

ممنون عزیزم اگر مایل هستید شمارم بهتون بدم از طریق واتساپ در ارتباط باشیم . اگر دوست داشتین البته