2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش میخوابیدم نمیتونستم به بچه برسم

آها .‌من بچم نزدیک سه ماهش بود ،یه هفته قبل انتخابات تصمیم گرفتم برم خونه خودم . وقتی رفتم پسرم ک می‌خوابید دلم می‌گرفت ، میترسیدم یه چیزیش بشه ، فکر بد میومد تو ذهنم که خدای نکرده ک چیزیش نشه ، رفتم خونه بابام اینا باز . الان بچم ۵ماه و ۱۶ روزشع همون‌جوری ام . افکارم منفی شده . بنظرت درست میشه ؟ من خیلی میترسم ...

آها .‌من بچم نزدیک سه ماهش بود ،یه هفته قبل انتخابات تصمیم گرفتم برم خونه خودم . وقتی رفتم پسرم ک می ...

آره بابا من خوب نشدم تو نشی؟وسواس فکری هم داری زیاد فکرتو درگیر بچه نکن وقتی خوابید تو هم بخاب.زحمتهاش کم شه تو هم بهتر میشی

آره بابا من خوب نشدم تو نشی؟وسواس فکری هم داری زیاد فکرتو درگیر بچه نکن وقتی خوابید تو هم بخاب.زحمته ...

بچم آرومه . خودم نمیدونم چمه .خیلی حالم بده . همش میرم تو فکر . همش میگم خوب میشم یا نه ؟ میگم اگر خوب نشدی چی ؟؟ اصلا حس به خودم برسمم نیس . با خودم میگم برم خونه خودم میترسم افکار بیاد سراغم . دارم دارو استفاده میکنم ولی اگر بخوام هی بگم خ‌وب میشم یا نه دارو اثر نکنه ..😔

2824
2823
2791
2779
2792