2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همش میخوابیدم نمیتونستم به بچه برسم

آها .‌من بچم نزدیک سه ماهش بود ،یه هفته قبل انتخابات تصمیم گرفتم برم خونه خودم . وقتی رفتم پسرم ک می‌خوابید دلم می‌گرفت ، میترسیدم یه چیزیش بشه ، فکر بد میومد تو ذهنم که خدای نکرده ک چیزیش نشه ، رفتم خونه بابام اینا باز . الان بچم ۵ماه و ۱۶ روزشع همون‌جوری ام . افکارم منفی شده . بنظرت درست میشه ؟ من خیلی میترسم ...

آها .‌من بچم نزدیک سه ماهش بود ،یه هفته قبل انتخابات تصمیم گرفتم برم خونه خودم . وقتی رفتم پسرم ک می ...

آره بابا من خوب نشدم تو نشی؟وسواس فکری هم داری زیاد فکرتو درگیر بچه نکن وقتی خوابید تو هم بخاب.زحمتهاش کم شه تو هم بهتر میشی

آره بابا من خوب نشدم تو نشی؟وسواس فکری هم داری زیاد فکرتو درگیر بچه نکن وقتی خوابید تو هم بخاب.زحمته ...

بچم آرومه . خودم نمیدونم چمه .خیلی حالم بده . همش میرم تو فکر . همش میگم خوب میشم یا نه ؟ میگم اگر خوب نشدی چی ؟؟ اصلا حس به خودم برسمم نیس . با خودم میگم برم خونه خودم میترسم افکار بیاد سراغم . دارم دارو استفاده میکنم ولی اگر بخوام هی بگم خ‌وب میشم یا نه دارو اثر نکنه ..😔